Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 1-0 επί της Τότεναμ, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Λαπόρτ (82’), κατακτώντας για 4η συνεχόμενη σεζόν το League Cup. Τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο την ανωτερότητά της. Ειδικά στο θεσμό του League Cup. Φυσικά μιλάμε για την Μάντσεστερ Σίτι, του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία επικράτησε με […]

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε με 1-0 επί της Τότεναμ, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Λαπόρτ (82’), κατακτώντας για 4η συνεχόμενη σεζόν το League Cup.

Τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει συνεχώς και με κάθε τρόπο την ανωτερότητά της. Ειδικά στο θεσμό του League Cup. Φυσικά μιλάμε για την Μάντσεστερ Σίτι, του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία επικράτησε με 1-0 επί της Τότεναμ.

Η αναμέτρηση έγινε στο «Γουέμπλεϊ», για τον 61ο τελικό της ιστορίας για τη διοργάνωση. Να θυμίσουμε πως υπήρχαν και 8.000 άτομα στο γήπεδο.

Πλέον, ο Καταλανός τεχνικός είναι ο πρώτος που έχει τέσσερις σερί κατακτήσεις, ενώ η Σίτι έχει 8 στην ιστορία της.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, το πέτυχε ο Λαπόρτ, ο οποίος κέρδισε κατά κράτος τον Σισοκό στον αέρα. Πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λιορίς!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στέφεν, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ντε Μπράινε (87′ Μπερνάρντο Σίλβα), Φερναντίνιο (84′ Ρόντρι), Γκιουντογκάν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Φόντεν.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Οριέ (90′ Μπέρχβαϊν), Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ (84′ Ντέλε Άλι), Γουίνκς, Μόουρα (67′ Μπέιλ), Λο Σέλσο (67′ Σισοκό), Σον, Κέιν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ