Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με τις οποίες φαίνεται πως έχει την ποιότητα να φτάσει στις επιτυχίες και να κατακτήσει τρόπαιο. Η Μάντσεστερ Σίτι, ομολογουμένως πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν, καθώς είναι «υπερηχητική». Πηγαίνει από νίκη σε νίκη, έχοντας και εξαιρετικά στατιστικά. Για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Σίτι έκανε μια τρομερή εμφάνιση επί της […]

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με τις οποίες φαίνεται πως έχει την ποιότητα να φτάσει στις επιτυχίες και να κατακτήσει τρόπαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι, ομολογουμένως πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν, καθώς είναι «υπερηχητική». Πηγαίνει από νίκη σε νίκη, έχοντας και εξαιρετικά στατιστικά.

Για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Σίτι έκανε μια τρομερή εμφάνιση επί της Γουέστ Μπρομ (0-5), σκοράροντας δύο γκολ στο πρώτο 20’ της αναμέτρησης.

Το βράδυ της Τρίτης, καθάρισε την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του Champions League. Με άξιο πρωταγωνιστή τον Γκιντογκάν και τον Ντε Μπρόινε, η πρόκριση ήρθε εύκολα!

Σίτι: Η άμυνά της τσακίζει κόκκαλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τρομερά ποσοστά στην άμυνα. Έχει δεχτεί 21 γκολ σε 30 ματς πρωταθλήματος, ενώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει 7 αναμετρήσεις, δίχως να δεχτεί γκολ.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι η 3η ομάδα που το πετυχαίνει. Οι υπόλοιπες ήταν η Μίλαν και η Άρσεναλ, με 7 και 10 «clean sheets» αντιστοίχως.

Στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις, έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ η ομάδα της Αγγλίας, κάτι που είχε κάνει ο Άγιαξ, τη σεζόν 1995-96.

Όμως, υπάρχει και μια… ατυχία, σε όσες ομάδες είχαν αυτά τα στατιστικά. Καθώς, καμία ομάδα που είχε παρόμοιες αμυντικές επιδόσεις, εν τέλει δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο.

Λέτε η Σίτι να… σπάσει την «κατάρα»;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ