Οι Γκλέιζερ, ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, θέτουν τιμή πώλησης τα 4 δις ευρώ για την ομάδα της Αγγλίας, μετά τα έντονα παράπονα. Αβέβαιο το μέλλον της Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη Mirror, η οικογένεια βρίσκεται υπό πίεση να πουλήσουν το σύλλογο. Καθώς αποτελούν «κόκκινο πανί» από τους οπαδούς της ομάδας. Φυσικά, η σταγόνα που ξεχείλισε το […]

Οι Γκλέιζερ, ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, θέτουν τιμή πώλησης τα 4 δις ευρώ για την ομάδα της Αγγλίας, μετά τα έντονα παράπονα.

Αβέβαιο το μέλλον της Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη Mirror, η οικογένεια βρίσκεται υπό πίεση να πουλήσουν το σύλλογο. Καθώς αποτελούν «κόκκινο πανί» από τους οπαδούς της ομάδας. Φυσικά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συμμετοχή στην ESL.

Το Σάββατο μάλιστα (24/4) συγκεντρώθηκαν αρκετοί οπαδοί έξω από το γήπεδο, ζητώντας την πώληση του συλλόγου.

Η οικογένεια Γκλέιζερ ποτέ δεν είχε τη συμπάθεια των οπαδών. Άλλωστε, από το 2005 που βρίσκονται στο σύλλογο, έχουν υπερχρεώσει την ομάδα. Επιπλέον, τους ασκείται έντονη κριτική για το ότι δεν επενδύουν στην ομάδα όσο θα έπρεπε.

Πριν 16 χρόνια, η οικογένεια αγόρασε τη Γιουνάιτεντ έναντι 790 εκατ. λίρες. Τώρα, την κοστολογούν για πώληση, στα 4 δις!

Άλλωστε, η ομάδα για τους Γκλέιζερ είναι μια παραγωγική μηχανή χρημάτων. Τα χρέη παραμένουν υψηλά, όμως κάθε χρόνο λαμβάνουν μερίσματα, όπως και χορηγίες εκατομμυρίων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ