Η μεγάλη… επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης (12/08). Mε τους «μπλε» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Ίντερ.  Aντί 115 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί μεταγραφικό ρεκόρ στην Ιστορία των Λονδρέζων. Αυτή είναι η πρώτη 9ψήφια μεταγραφή των «μπλε». Που σπάνε το δικό τους ρεκόρ για […]

Η μεγάλη… επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης (12/08). Mε τους «μπλε» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Ίντερ.  Aντί 115 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί μεταγραφικό ρεκόρ στην Ιστορία των Λονδρέζων.

Αυτή είναι η πρώτη 9ψήφια μεταγραφή των «μπλε». Που σπάνε το δικό τους ρεκόρ για δεύτερο διαδοχικό καλοκαίρι μετά τα 80.000.000 ευρώ. Που δόθηκαν για τον Κέπα το 2018 και τον Χάβερτς το 2020.

«Ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στο κλαμπ που υποστήριζε από μικρό παιδί, όπου έχει αφήσει… ανοικτούς λογαριασμούς, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Τσέλσι από το 2011 έως το 2014» ανέφερε η αγγλική ομάδα στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ