Ο Λούκα Γιοβιτς, μετά τις εμφανίσεις του στην Αίντραχτ Φρανκφούρτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μαδρίτη και να δείξει την πραγματική του αξία. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση του Λούκα Γιόβιτς, με τη φανέλα της ομάδας τους. Ως αποτέλεσμα, μετά από απόφαση Διοίκησης και Ζιντάν, ο παίκτης δόθηκε δανεικός […]

Ο Λούκα Γιοβιτς, μετά τις εμφανίσεις του στην Αίντραχτ Φρανκφούρτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μαδρίτη και να δείξει την πραγματική του αξία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε και πολύ ευχαριστημένη με την απόδοση του Λούκα Γιόβιτς, με τη φανέλα της ομάδας τους. Ως αποτέλεσμα, μετά από απόφαση Διοίκησης και Ζιντάν, ο παίκτης δόθηκε δανεικός στην Αίντραχτ Φρανκφούρτης.

Όμως, εκεί βρήκε τον καλό εαυτό του, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ουσιαστικά, κατάφερε να αναγεννηθεί.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην Γερμανική ομάδα, ενώ το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Το μεγάλο στοίχημα είναι να καταφέρει ο παίκτης να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στη «Βασίλισσα».

Όμως, υπάρχει και το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Ο έμπειρος στράικερ όμως, δείχνει πως θέλει να μείνει κάτοικος Μαδρίτης. Ορμώμενος από τις εμφανίσεις του στην Γερμανία, έδειξε πως αξίζει μια ευκαιρία στη Ρεάλ. Το θέμα είναι όμως, το αν έπεισε τους ανθρώπους της Ρεάλ…

Ο «διψασμένος» Γιόβιτς και η απόφαση του Ζιντάν που θα τα κρίνει όλα…

Ο ίδιος έκανε και χαρακτηριστικές δηλώσεις στην «AS». Είπε: «Δεν είναι μια επιλογή για μένα η αποτυχία. Ποτέ δεν ήταν άλλωστε. Η πίεση είναι μέρος κάθε δουλειάς, υπάρχει παντού. Πόσο μάλλον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Άλλωστε, μου αρέσουν οι προκλήσεις. Μου αρέσει να βρίσκομαι μαζί με τους καλύτερους και να γίνομαι πρωταγωνιστής. Ξέρω τις πραγματικές δυνατότητές μου!».

Βέβαια, η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σίγουρα κάνει δεύτερες σκέψεις, μετά τα 3 γκολ σε 9 ματς στην Μπουντεσλίγκα, από τον Γιόβιτς.

Επίσης, ένας «ανασταλτικός» παράγοντας για τον παίκτη είναι πως η «Βασίλισσα» αναμένεται να έχει ένα καλό μπατζετ στο καλοκαιρινό παζάρι, για μεταγραφές. Άρα, ίσως κυνηγήσει κάτι… καλύτερο. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ