Παρακολουθήστε live από το sports365,gr όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο του «Θεού» της μπάλας, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, και μαζί του κλαίει το ποδόσφαιρο σε ολο τον κόσμο. Τα αξέχαστα… ποιήματα που γράφτηκαν από τα δικά του πόδια, θα… συνεχίζονται από γενιά σε γενιά σε όλον τον […]

Παρακολουθήστε live από το sports365,gr όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο του «Θεού» της μπάλας, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας, και μαζί του κλαίει το ποδόσφαιρο σε ολο τον κόσμο. Τα αξέχαστα… ποιήματα που γράφτηκαν από τα δικά του πόδια, θα… συνεχίζονται από γενιά σε γενιά σε όλον τον ποδοσφαιρικό πλανήτη!

Ο Ντιεγκίτο πέθανε σήμερα από καρδιακή προσβολή σπίτι του. Μόλις 60 ετών!

Σύμφωνα με την Clarin, ο Ντιέγο αντιμετώπισε πολύ σοβαρό καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα τις τελευταίες ώρες και παρότι ασθενοφόρα έσπευσαν στο σπίτι του, τελικά συνέβη το μοιραίο έπειτα από ανακοπή. Ο 60χρονος πριν μερικές εβδομάδες είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο και η κατάσταση του φαινόταν όλο και καλύτερη. Οι γιατροί που έφτασαν στο σπίτι του δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ωστόσο ο «Θεός» δεν τα κατάφερε, έδωσε σκληρά μάχη, αλλά απεβίωσε.

Παρακολουθήστε live από το sports365.gr όλες τις εξελίξεις

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ