Αυτά τα παπούτσια φορούσε ο Λιονέλ Μέσι όταν σημείωσε το 644ο γκολ του με την Μπαρτσελόνα.Τα οποία και δημοπρατήθηκαν στα 143.000 ευρώ. Η δημοπρασία έκλεισε με αυτό το χρηματικό ποσό, για τα παπούτσια του Αργεντινού. Με αυτά τα παπούτσια πέτυχε το 644ο γκολ του, απέναντι στη Βαγιαδολίδ για την 15η αγωνιστική της La Liga. Τότε, […]

Αυτά τα παπούτσια φορούσε ο Λιονέλ Μέσι όταν σημείωσε το 644ο γκολ του με την Μπαρτσελόνα.Τα οποία και δημοπρατήθηκαν στα 143.000 ευρώ.

Η δημοπρασία έκλεισε με αυτό το χρηματικό ποσό, για τα παπούτσια του Αργεντινού. Με αυτά τα παπούτσια πέτυχε το 644ο γκολ του, απέναντι στη Βαγιαδολίδ για την 15η αγωνιστική της La Liga. Τότε, έγινε ο πρώτος παίκτης σε αριθμό τερμάτων που βάζει με την ίδια ομάδα. Έσπασε παράλληλα και το ιστορικό ρεκόρ του Πελέ, με τα 643 γκολ του στη Σάντος.

Αξιέπαινη η κίνησή του να δημοπρατήσει τα παπούτσια. Μάλιστα, το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για το πρόγραμμα Τέχνης και Υγείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Καταλονίας «Vall d’ Hebron». Το οποίο σχεδιάστηκε για τη στήριξη παιδιών με ασθένειες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ