Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αγόρασε δεύτερο διαμέρισμα στο Μαϊάμι, έχοντας για θέα τα νερά του Ατλαντικού. Ο Λιονέλ Μέσι ξεχωρίζει συνήθως για τα επιτεύγματά του στο χορτάρι. Όμως, αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά ενός ακινήτου που αποφάσισε να «χτυπήσει». Ο ίδιος αγόρασε ένα σπίτι στην περιοχή Sunny Isles Beach στο Μαϊάμι. […]

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, αγόρασε δεύτερο διαμέρισμα στο Μαϊάμι, έχοντας για θέα τα νερά του Ατλαντικού.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεχωρίζει συνήθως για τα επιτεύγματά του στο χορτάρι. Όμως, αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά ενός ακινήτου που αποφάσισε να «χτυπήσει».

Ο ίδιος αγόρασε ένα σπίτι στην περιοχή Sunny Isles Beach στο Μαϊάμι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Μάλιστα, το «Real Deal» (μεσιτικές πηγές), αναφέρει πως ο Μέσι πρόσθεσε δίπλα στο διαμέρισμα που από τον Νοέμβρη του ’19 είχε ήδη αποκτήσει, στο φημισμένο ουρανοξύστη «Porsche» των 60 ορόφων.

Διαθέτει εσωτερικό ανελκυστήρα για τα πολυτελή αυτοκίνητα, καθώς και πλήρη ιδιωτικότητα. Σε αυτό λοιπόν, πρόσθεσε ακόμη ένα σπίτι.

Αναφερόμαστε σε ένα οροφοδιαμέρισμα στο ένατο πάτωμα πύργου, το οποίο βρίσκεται στον πολυσύχναστο δρόμο με το προηγούμενο (Collins Avenue), έχοντας τρομερή θέα. Βλέπει πιάτο τον Ατλαντικό Ωκεανό!

Αυτό το ακίνητο κόστισε περίπου 7 εκατ. δολάρια στον Μέσι. Τα 513 τετραγωνικά μέτρα καλύπτουν 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια κι άλλα τόσα μπάνια, με ένα βοηθητικό WC. Επίσης, υπάρχει μια εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μεγάλο σαλόνι που περιβάλλει το σπίτι.

Επιπλέον, έχει 200 τμ. (!) μπαλκόνι, το οποίο επιτρέπει στον Μέσι ακόμη και προπόνηση να κάνει! Αρκεί να… προσέχει τα σουτ που δοκιμάζει.

Το επιβλητικό αυτό κτίσμα, 36 συνολικά ορόφων, διαθέτει έξι πισίνες και spa για όλους τους ενοίκους. Καθώς και γυμναστήριο, αίθουσα γιόγκα, παιδική χαρά, ακόμη και μπαρ! Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ενώ στο παρελθόν τον έχουν συνδέσει με την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μείνει ή όχι κάτοικος Βαρκελώνης, όμως σίγουρα… με τέτοιες κινήσεις, μεριμνά για το μέλλον των παιδιών του!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ