Διεθνή

Κύπρος: Με… σούβλες έκαναν φιέστα στην Ομόνοια! (pics)

Κύπρος: Με… σούβλες έκαναν φιέστα στην Ομόνοια! (pics) | sports365.gr

Η Ομόνοια κατέκτησε το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με τους παίκτες να γιορτάζουν σουβλίζοντας… κρεατικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας! Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας οι παίκτες και η Διοίκηση της Ομόνοιας. Καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου. Φυσικά, δε γινόταν να μη γιορταστεί όπως αρμόζει! Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια άλλωστε, το […]

Η Ομόνοια κατέκτησε το 21ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με τους παίκτες να γιορτάζουν σουβλίζοντας… κρεατικά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας!

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας οι παίκτες και η Διοίκηση της Ομόνοιας. Καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου. Φυσικά, δε γινόταν να μη γιορταστεί όπως αρμόζει!

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια άλλωστε, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έφτασε στην κορυφή. Παρόλα αυτά όμως, δε θα γιορτάσουν με τους φίλους της ομάδας, στο ΓΣΠ.

Λύσεις υπάρχουν όμως, καθώς οι «πράσινοι» ετοίμασαν πάρτι στους παίκτες τους το μεσημέρι του Σαββάτου. Τι έκαναν; Έψησαν κρέατα στη σούβλα! Έκαναν το προπονητικό κέντρο… ψητοπωλείο, ταβέρνα!

Δείτε φωτογραφίες:  

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ