Ο νεαρός Γάλλος αστέρας μπορεί να κάνει παπάδες με την μπάλα στην Παρί, και δικαιολογημένα είναι από τους κορυφαίους στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά ορισμένες φορές η συμπεριφορά του δίνει πολλά δικαιώματα. Αλλά θα πείτε. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. (όπου δάσκαλος να λέμε Νευμάρ) Την πήρε από το χέρι χθες την Παρί […]

Ο νεαρός Γάλλος αστέρας μπορεί να κάνει παπάδες με την μπάλα στην Παρί, και δικαιολογημένα είναι από τους κορυφαίους στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αλλά ορισμένες φορές η συμπεριφορά του δίνει πολλά δικαιώματα. Αλλά θα πείτε. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. (όπου δάσκαλος να λέμε Νευμάρ)

Την πήρε από το χέρι χθες την Παρί και την πήγε στα “αστέρια”. Θύμισε την «παράσταση» του Σεφτσένκο ο Γάλλος επιθετικός. Ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και οδήγησε την Παρί σε νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα που σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που δεν είχε σκοράρει σε νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την τελευταία διετία, πέτυχε μαζεμένα τέρματα, πήρε δικαίως τη μπάλα του αγώνα κι έγραψε… ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 1997 που σημείωσε τρία γκολ στην έδρα της «Μπάρτσα» σε αγώνα του Champions League.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ «σκότωσε» τους «μπλαουγράνα» με την εμφάνισή του, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε απειλήσει να… σκοτώσει και τον Ζόρντι Άλμπα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με βίντεο που πρόβαλε ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «Cuatro»

Κατά τη διάρεια του αγώνα υπήρξε μια στιγμή έντονης έντασης με τον Άλμπα, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ντεστ όταν ο Εμπαπέ του είπε «μην με ακουμπάς».

«Σου ζήτησε συγνώμη. Έχεις καβαλήσει το καλάμι» φέρεται να είπε ο Άλμπα με τον Γάλλο να γίνεται έξαλλος. «Στον δρόμο σε σκοτώνω» φαίνεται να απαντάει στα ισπανικά ο Εμπαπέ.

«Μαθαίνεις από τον χειρότερο, χαζέ» ανταπάντησε ο Άλμπα, με τις εικασίες των Ισπανών να λένε οτι η αναφορά ήταν για τον Νεϊμάρ.

https://twitter.com/finallyxpablo/status/1362049859864457216

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ