Την πήρε από το χέρι χθες την Παρί και την πήγε στα “αστέρια”. Θύμισε την «παράσταση» του Σεφτσένκο ο Γάλλος επιθετικός. Ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και οδήγησε την Παρί σε νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα που σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που δεν είχε σκοράρει σε νοκ-άουτ […]

Την πήρε από το χέρι χθες την Παρί και την πήγε στα “αστέρια”. Θύμισε την «παράσταση» του Σεφτσένκο ο Γάλλος επιθετικός. Ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και οδήγησε την Παρί σε νίκη με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα που σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, που δεν είχε σκοράρει σε νοκ-άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την τελευταία διετία, πέτυχε μαζεμένα τέρματα, πήρε δικαίως τη μπάλα του αγώνα κι έγραψε… ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 1997 που σημείωσε τρία γκολ στην έδρα της «Μπάρτσα» σε αγώνα του Champions League.

Ο αμέσως προηγούμενος που είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο, ήταν ο σπουδαίος Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος είχε σκοράρει με την φανέλα της Ντινάμο Κιέβου τρεις φορές στο ιστορικό γήπεδο της Βαρκελώνης, κάνοντας όλη την Ευρώπη να πέφτει στα… πόδια του για να τον αποκτήσει.

Το 2017, όταν ο Νεϊμάρ έφυγε για την Παρί, η Μπαρτσελόνα είχε συμφωνήσει σε όλα για τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά τελικά επέλεξε λανθασμένα ως καταλληλότερο τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Μετά το χθεσινό του όργιο έφτασε τα 10 γκολ σε νοκ άουτ αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, και πέρασε στην τρίτη θέση των Γάλλων σκόρερ στη σχετική λίστα. Μάλιστα ξεπέρασε τον Ζιντάν που έχει οκτώ και ο αμέσως επόμενος του είναι ο Ανρί με διαφορά δύο γκολ.

Καυτός στο μεταγραφικό παζάρι

Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ είναι καυτό στο μεταγραφικό παζάρι για πολλές ομάδες, αλλά η Ρεάλ ήταν το πρώτο όνομα, και αουτσάιντερ η Λίβερπουλ που ΄περιμένει στην γωνία και ανάλογα με τις εξελίξεις να δράσει. Αλλά και η Παρί που είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει ανεβάσει πλέον τις μετοχές να τον κρατήσει για πολλα χρόνια.

Το συμβόλαιο του με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας του έδωσε δύο επιλογές. Μένεις και σε κάνουμε “Βασιλιά” ή φεύγεις το καλοκαίρι με 160 εκ. σύμφωνα με το δημοσίευμα του«ABC Deportes». 

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στην Παρί!

Ο Ντιεγκίτο είχε προτρέψει τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ να πάρει τον Γάλλο επιθετικό.

Πιο συγκεκριμένα ο «Θεός» είχε πει το εξής: «Μπορεί να ξεπεράσει πολλούς παίκτες (ο Εμπαπέ). Και γιατί να μην τον πάρει η Ρεάλ; Το είπα στον Φλορεντίνο ότι πρέπει να πάρει τον Εμπαπέ. Του το είπα! Όταν βρεθήκαμε στη FIFA. Μου είπε ‘ξέρεις, έχουμε τον Κριστιάνο και τον άλλο. Και που να βάλουμε τον Μπέιλ…’. Πούλα τον Μπέιλ, δώστον. Πιστεύω ότι πρέπει να αγοράσουν τον Εμπαπέ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ