Εκπληξη από την Μίλαν με την κίνηση για τον Αλεσάντρο Φλορέντσι της Ρόμα. O οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο. Σίγουρα δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Οι Rossoneri ήθελαν να κρατήσουν ξανά δανεικό τον Ντιόγκο Νταλότ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Kαι έπαιζε επίσης ο Οντριοθόλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού καμία από τις δύο περιπτώσεις […]

Εκπληξη από την Μίλαν με την κίνηση για τον Αλεσάντρο Φλορέντσι της Ρόμα. O οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Σίγουρα δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Οι Rossoneri ήθελαν να κρατήσουν ξανά δανεικό τον Ντιόγκο Νταλότ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Kαι έπαιζε επίσης ο Οντριοθόλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε, η Μίλαν στράφηκε στον πρώην άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τη φόρμουλα του δανεισμού και της option αγοράς αν το club εξασφαλίσει έξοδο στο Champions League ή αν ο παίκτης ‘πιάσει’ συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Την ίδια μέρα, οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, έδωσαν δανεικό με option αγοράς στην Βενέτσια τον Ματία Καλντάρα. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός ήταν πολλά υποσχόμενος, όμως μέσα σε μερικά χρόνια η καριέρα του πήρε για τα καλά την ‘κάτω βόλτα’.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ