Ο Μπάμπης Λυκογιάννης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του την Κάλιαρι, επί της Ρόμα, φτάνοντας τα τρία συνολικά στη φετινή Serie A. Ο Έλληνας παίκτης της Κάλιαρι εξελίσσεται σε σκόρερ της ομάδας του φέτος. Ο Λυκογιάννης πέτυχε το τρίτο του γκολ στο Ιταλικό πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση επί της Ρόμα, για την 33η αγωνιστική. Ο […]

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του την Κάλιαρι, επί της Ρόμα, φτάνοντας τα τρία συνολικά στη φετινή Serie A.

Ο Έλληνας παίκτης της Κάλιαρι εξελίσσεται σε σκόρερ της ομάδας του φέτος. Ο Λυκογιάννης πέτυχε το τρίτο του γκολ στο Ιταλικό πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση επί της Ρόμα, για την 33η αγωνιστική.

Ο ίδιος, βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, μόλις στο 4ο λεπτό. Ενώ ύστερα από γέμισμα του Ζοάο Πέντρο, η μπάλα έφτασε στα πόδια του, με τον Έλληνα μπακ να σκοράρει, κάνοντας το 1-0.

Να θυμίσουμε πως στον πρώτο γύρο είχε σκοράρει απέναντι στις Κροτόνε, Ουντινέζε (με εκτελέσεις φάουλ).

Εν τέλει, η Κάλιαρι πήρε μια νίκη-σωτηρίας με 3-2 επί των Ρωμαίων στη Σαρδηνία. Με αυτόν τον τρόπο έπιασε τις Τορίνο και Μπενεβέντο στη βαθμολογία.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Βικάριο, Τσεπιτέλι, Γκοδίν, Καρμπόνι, Νάντες, Μαρίν (83′ Ντάνκαν), Ντεϊόλα, Λυκογιάννης (75′ Τζάπα), Σιμεόνε (83′ Ρουγκάνι), Πέντρο, Παβολέτι (75′ Τσέρι)

ΡΟΜΑ: Λόπεθ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ (59′ Κριστάντε), Φάσιο, Σαντόν (59′ Κάρσντορπ), Βιγιάρ, Ντιαβαρά (75′ Βερτού), Πέρες (46′ Σπινατσόλα), Πέρεθ, Μαγιοράλ, Πελεγκρίνι (59′ Μχιταριάν)

Δείτε το τέρμα που πέτυχε: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ