Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι αντικείμενο αρκετών ρεπορτάζ, σχετικά με το μέλλον του. Όμως, ο ίδιος επιθυμεί να μείνει στην Ίντερ! Αρκετά ρεπορτάζ ασχολούνται με το μέλλον του παίκτη της Ίντερ. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Βέλγο φορ, Ρομέλου Λουκάκου. Αρκετές «σειρήνες» τον στέλνουν σε… αρκετούς συλλόγους. Όμως, Ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως η αλήθεια είναι μία. Το μέλλον […]

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι αντικείμενο αρκετών ρεπορτάζ, σχετικά με το μέλλον του. Όμως, ο ίδιος επιθυμεί να μείνει στην Ίντερ!

Αρκετά ρεπορτάζ ασχολούνται με το μέλλον του παίκτη της Ίντερ. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Βέλγο φορ, Ρομέλου Λουκάκου. Αρκετές «σειρήνες» τον στέλνουν σε… αρκετούς συλλόγους.

Όμως, Ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως η αλήθεια είναι μία. Το μέλλον του Λουκάκου βρίσκεται στην Ίντερ.

Ο κυριότερος λόγος που αναφέρεται είναι πως ο παίκτης περνάει καλά, είναι ευτυχισμένος εκεί. Και προφανώς δεν σκέφτεται ούτε κατά διάνοια να αποχωρήσει απ’ τον Ιταλικό σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ρίξει τα δίχτυα της για τον παίκτη, όμως ο ίδιος δεν πολυτρελαίνεται στην ιδέα να επιστρέψει στην Αγγλία. Στόχος του είναι η κατάκτηση τροπαίων με την Ίντερ.

Υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε φυσικά.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος διανύει, ίσως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, με 24 γκολ και 7 ασίστ, σε 33 ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ