Με κάθε επισημότητα, η Ίντερ παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση, η οποία είναι εμπνευσμένη και επετειακή, για τα 113 χρόνια ιστορίας της. Ο σύλλογος συμπληρώνει αισίως 113 χρόνια ζωής και επιτυχιών. Η Ιταλική ομάδα, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Nike, παρουσίασε τις νέες επετειακές φανέλες! Η εν λόγω φανέλα είναι εμπνευσμένη από την ιστορία […]

Με κάθε επισημότητα, η Ίντερ παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση, η οποία είναι εμπνευσμένη και επετειακή, για τα 113 χρόνια ιστορίας της.

Ο σύλλογος συμπληρώνει αισίως 113 χρόνια ζωής και επιτυχιών. Η Ιταλική ομάδα, σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Nike, παρουσίασε τις νέες επετειακές φανέλες!

Η εν λόγω φανέλα είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του συλλόγου, αντιπροσωπεύοντας τις αξίες και τη διαφορετικότητα των «νερατζούρι».

Υπερισχύει το λευκό και το κίτρινο χρώμα, ενώ έχει και «πινελιές» από τις παραδοσιακές ρίγες (μπλε-μαύρο). Όπως επίσης και αρκετά γεωμετρικά σχήματα που τραβάνε την προσοχή!

Οι δύο σχεδιαστές-γραφίστες που ανέλαβαν τη δημιουργία της εν λόγω εμφάνισης τόνισαν τα εξής: «Εξετάσαμε και ανακαλύψαμε εκ νέου ορισμένους από τους ακρογωνιαίους λίθους της ιστορίας της, τόσο της ομάδας, όσο και της πόλης».

Δείτε την αρκετά εντυπωσιακή φανέλα:

Η φανέλα τρώει «άκυρο» από την Ιταλική λίγκα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς η Ιταλική λίγκα δε θα εγκρίνει τη νέα αυτή επετειακή φανέλα! Κι αυτό, διότι είναι εκτός κανονισμών. Τι εννοούμε;

Συγκεκριμένα, ο κανονισμός αναφέρει πως η φανέλα κάθε ομάδας πρέπει να έχει το πολύ τρία χρώματα. Όμως, η φανέλα στην οποία αναφερόμαστε έχει περισσότερα.

Όμως, αυτό δε σημαίνει πως αν η φανέλα αυτή απορριφθεί, θα αποσυρθεί κιόλας. Καθώς, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να την προμηθευτεί. Απλώς, σε επίσημο ματς της Ίντερ, δε θα τη δούμε ποτέ…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ