Η Ίντερ φαίνεται να έχει βρει τον επόμενο «κέρβερο» στην εστία της, καθώς ο Χαντάνοβιτς αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει. Μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, κοιτάζει εξίσου το παρόν, αλλά και το μέλλον της. Αυτό φαίνεται να κάνει κι η ομάδα της Ίντερ. Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς βρίσκεται στην ηλικία των 36 ετών, ενώ στην […]

Η Ίντερ φαίνεται να έχει βρει τον επόμενο «κέρβερο» στην εστία της, καθώς ο Χαντάνοβιτς αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει.

Μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, κοιτάζει εξίσου το παρόν, αλλά και το μέλλον της. Αυτό φαίνεται να κάνει κι η ομάδα της Ίντερ.

Ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς βρίσκεται στην ηλικία των 36 ετών, ενώ στην αναμέτρηση με την Πάρμα συμπλήρωσε 317 συμμετοχές. Βρίσκεται στο «πάνθεον» του συλλόγου, στην πρώτη δεκάδα όλων των εποχών.

Ο ίδιος βρίσκεται στους «νερατζούρι» από το 2012, συμπληρώνοντας εννιά χρόνια. Και φυσικά, άπαντες στην Ίντερ είναι υπερευχαριστημένοι μαζί του. Για τον επαγγελματισμό, αλλά και τις εμφανίσεις του.

Κατά τη φετινή σεζόν, ο κίπερ της Ίντερ είναι εξαιρετικός. Όμως, στην ομάδα κοιτάζουν και το μέλλον. Άλλωστε, η θέση του τερματοφύλακα δεν είναι κι εύκολη. Χρειάζεται αρκετό ψάξιμο, ώστε να βρεθεί κάποιος στην θέση «1».

Οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν… απ’ τον τερματοφύλακα. Ψάχνουν λοιπόν εκείνον, ο οποίος θα διαδεχθεί, όταν έρθει η ώρα, τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς.

Η λύση λέγεται Χουάν Μουσό

Ο 26χρονος Αργεντινός είναι ο «εκλεκτός» για την εστία της Ίντερ. Μάλιστα, έχει κι ένα κοινό με τον Χαντάνοβιτς. Την Ουντινέζε, καθώς εκεί αγωνίζεται τώρα ο Μουσό, εκεί αγωνιζόταν κι ο 36χρονος κίπερ, πριν μετακομίσει στην Ίντερ.

Ο Χουάν Μουσό έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, γεγονός που τον κάνει «μήλον της Έριδος» για αρκετές ομάδες. Και φυσικά, μια άκρως ελκυστική περίπτωση.

Άλλωστε, κι η Ρόμα φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον 26χρονο τερματοφύλακα. Όμως, η Ουντινέζε θεωρεί ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο τον Μουσό, απ’ τον οποίο -αναμφισβήτητα- θέλει να βγάλει χρήματα.

Η Ουντινέζε επιθυμεί ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι αν θα βρεθεί ομάδα να τα επενδύσει, για τα… χέρια του Μουσό. Χέρια από… χρυσάφι, σαν να λέμε.

Δείτε τον σε δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ