Νέα περιπέτεια υγείας για τον εμβληματικό τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, λόγω ενός προβλήματος στην καρδιά. Ο Ισπανός κίπερ είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με την καρδιά του, έχοντας υποστεί έμφραγμα. Αυτό συνέβη πριν μερικά χρόνια, αγωνιζόμενος στην Πόρτο. Ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και λόγω του ιστορικού του […]

Νέα περιπέτεια υγείας για τον εμβληματικό τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, λόγω ενός προβλήματος στην καρδιά.

Ο Ισπανός κίπερ είχε αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με την καρδιά του, έχοντας υποστεί έμφραγμα. Αυτό συνέβη πριν μερικά χρόνια, αγωνιζόμενος στην Πόρτο. Ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και λόγω του ιστορικού του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό HOLA, ο ίδιος μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο πριν λίγες ημέρες!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Κασίγιας έπαιζε παντέλ με φίλους του, όταν ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά. Φυσικά, άμεσα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπως κι έγινε.

Εκεί υπεβλήθη σε εξετάσεις, με τα αποτελέσματα ευτυχώς να είναι θετικά. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για έμφραγμα ή κάτι άλλο σοβαρό, δίνοντάς του εξιτήριο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ