Μπορεί τα σενάρια για αποχώρησή του να είναι αρκετά, όμως ο Λιονέλ Μέσι κοιτάζει μονάχα το παρόν του, στην Μπαρτσελόνα! Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι έμεινε ζωντανή στη «μάχη» του τίτλου της La Liga. Μπορεί να δέχτηκαν το κάζο με τη Γρανάδα, όμως έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Βαλένθια (2-3). Αυτή η […]

Μπορεί τα σενάρια για αποχώρησή του να είναι αρκετά, όμως ο Λιονέλ Μέσι κοιτάζει μονάχα το παρόν του, στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι έμεινε ζωντανή στη «μάχη» του τίτλου της La Liga. Μπορεί να δέχτηκαν το κάζο με τη Γρανάδα, όμως έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Βαλένθια (2-3).

Αυτή η νίκη διατηρεί για τα καλά στο κόλπο την ομάδα του Κούμαν, μειώνοντας στους 2 βαθμούς τη διαφορά από την Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν το Σάββατο (8/5) στη Βαρκελώνη, ώστε να τα παίξουν όλα για τον τίτλο!

Στο στρατόπεδο της Μπάρτσα το σκέφτονται σαν τελικό! Γι’ αυτό λοιπόν ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» Λιονέλ Μέσι θέλησε να βάλει στο κλίμα όλη την ομάδα. Μπορεί τα σενάρια για αποχώρηση να δίνουν και να παίρνουν, όμως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στη φετινή σεζόν. Και στο πώς η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Κάλεσε λοιπόν όλους τους συμπαίκτες του στο σπίτι του, ώστε να οργανώσει μια συζήτηση και να κουβεντιάσουν για τον μεγάλο αυτόν αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ