Στη «Βέκα Σινιόρα» σκέφτονται να πουλήσουν για καθαρά οικονομικούς και μόνο λόγους το αστέρι τους Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά του, αλλά το υπέρογκο συμβόλαιο των 30 εκατ. ευρώ ετησίως είναι δύσκολο να το αντέξουν οι «μπιανκονέρι» όταν η ομάδα γράφει μεγάλες ζημιές και το άμεσο μέλλον δεν […]

Στη «Βέκα Σινιόρα» σκέφτονται να πουλήσουν για καθαρά οικονομικούς και μόνο λόγους το αστέρι τους Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά του, αλλά το υπέρογκο συμβόλαιο των 30 εκατ. ευρώ ετησίως είναι δύσκολο να το αντέξουν οι «μπιανκονέρι» όταν η ομάδα γράφει μεγάλες ζημιές και το άμεσο μέλλον δεν φαίνεται και ιδιαίτερα ρόδινο για τα οικονομικά τους.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Πορτογάλος παίρνει τέσσερις φορές περισσότερα από το αμέσως επόμενο μεγάλο συμβόλαιο που είναι του Ματέις Ντε Λιχτ, με ετήσιες αμοιβές στα 7,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη Γιουβέντους, όχι μόνο δεν θα προσφέρουν του χρόνου νέο συμβόλαιο στον Ρονάλντο (το νυν λήγει το 2022), αλλά αντιθέτως θέλουν να τον πουλήσουν.

Pin on Cristiano Ronaldo CR7

Ο Πορτογάλος σταρ πέτυχε το 6ο του γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα και έφτασε τα 27 τέρματα στο 2020, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το «goal.com», ο ιταλικός σύλλογος σκέφτεται να πουλήσει τον 35χρονο έτσι ώστε να πάρει πίσω ένα μέρος από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για να τον πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και για να απαλλαγεί από το υψηλότατο κασέ του.

Στο μεταξύ, ο Πορτογάλος άσος μπήκε πάλι στα «πιτς», καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο πρόσφατο 1-1 με τη Λάτσιο.

Για το μπαμ φαίνεται πως ετοιμάζεται η ομάδα του Όλντ Τράφορντ , καθώς σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης σχεδιάζουν να καταθέσουν πρόταση  στην Γιουβέντους για την επιστροφή του μεγάλου άσου.

Είναι σίγουρο ότι αν φύγει από την Γιουβέντους δεν θα μείνει χωρίς μεγάλο κλαμπ ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ