Πάντοτε οι μεγάλοι σύλλογοι θα αναζητούν τον τρόπο να γίνουν ακόμη μεγαλύτεροι. Η Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι δεν θέλει να μείνει στα… χαμηλά. Αντιθέτως όπως μαρτυρούν τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου οι «Μπλε» ονειρεύονται ακόμη ένα θερμό καλοκαίρι. Μεγάλος στόχος των Λονδρέζων η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού παγκόσμιας κλάσης.H Τσέλσι χτυπάει Χάαλαντ και όχι μόνο. […]

Πάντοτε οι μεγάλοι σύλλογοι θα αναζητούν τον τρόπο να γίνουν ακόμη μεγαλύτεροι. Η Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι δεν θέλει να μείνει στα… χαμηλά. Αντιθέτως όπως μαρτυρούν τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου οι «Μπλε» ονειρεύονται ακόμη ένα θερμό καλοκαίρι. Μεγάλος στόχος των Λονδρέζων η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού παγκόσμιας κλάσης.H Τσέλσι χτυπάει Χάαλαντ και όχι μόνο.

Οι «Μπλε» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Να δημιουργήσουν το σύνολο που υπό την καθοδήγηση του Φρανκ Λάμπαρντ θα γράψει ιστορία σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν έχει καμία διάθεση να βγάλει το χέρι από την τσέπη.

Τι και αν έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από την «τρελή» μεταγραφική περίοδο της Τσέλσι, όπου οι «μπλε» δαπάνησαν 250 εκατομμύρια ευρώ. Οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν με ακόμη μεγαλύτερη ορμή στη φετινή μεταγραφική περίοδο!

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να κάνει τα πάντα ώστε να δει την Τσέλσι ξανά στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης και ετοιμάζεται να κάνει «δώρο» 300 εκατομμυρίων ευρώ στον Τόμας Τούχελ. Μάλιστα, το ίδιο αναφέρει και το ιταλικό TutoMercato.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να δει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να φοράει τα «μπλε», με τον Τούχελ από την πλευρά του να έχει την ευκαιρία να επιλέξει όποιους ποδοσφαιριστές επιθυμεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ