Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ […]

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης.

Πάντοτε οι μεγάλοι σύλλογοι θα αναζητούν τον τρόπο να γίνουν ακόμη μεγαλύτεροι. Η Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι δεν θέλει να μείνει στα… χαμηλά. Αντιθέτως όπως μαρτυρούν τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου οι «Μπλε» ονειρεύονται ακόμη ένα θερμό καλοκαίρι. Μεγάλος στόχος των Λονδρέζων η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού παγκόσμιας κλάσης.H Τσέλσι χτυπάει Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να πολεμήσουν για τον επιθετικό της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάλαντ τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον, αν και τα οικονομικά τους ζητήματα ενδέχεται να μην της επιτρέψουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφη.

Αλλά την πρόθεση της για να κάνει δικό της το υπερόπλο της Ντόρτμουν δείχνει η Τσέλσι 

Report: Haaland's Dortmund release clause inactive for two years

Ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, πριν λίγο καιρό δήλωνε ότι ο Χάαλαντ είναι ευχαριστημένος στην Ντόρτμουντ, ωστόσο, τα σενάρια για ενδεχόμενη μετακίνησή του μακριά από τη Βεστφαλία συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι «Μπλε» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να χτίσουν την ομάδα του μέλλοντος. Να δημιουργήσουν το σύνολο που υπό την καθοδήγηση του Φρανκ Λάμπαρντ θα γράψει ιστορία σε Αγγλία και Ευρώπη. Ο ιδιοκτήτης των Λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν έχει καμία διάθεση να βγάλει το χέρι από την τσέπη.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Athletic, η Τσέλσι σχεδιάζει να κάνει κίνηση για τον Νορβηγό επιθετικό το καλοκαίρι. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στόχος των μπλε είναι να αποκτήσουν έναν κορυφαίο στράικερ.

Ο Χάαλαντ φέρεται να έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως δεν θα ενεργοποιηθεί πριν από το τέλος της σεζόν 2021/22. Επομένως, οι Βεστφαλοί, σύμφωνα με το Athletic, θα ζητήσουν περισσότερα χρήματα από το ύψος της ρήτρας.

Ο Νορβηγός στράικερ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει 19 γκολ, ενώ έχει μοιράσει τρεις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=n9PWRH0xxy4

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ