Η Γιουβέντους βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, και μαζεύει τις μεγάλες δαπάνες της με μεγαλύτερη του Κριστιάνο, και η Γιουνάιτεντ τον θέλει πίσω στο Ολντ Τράφορντ, αλλά θέλει να δώσει τον Πογκμπά που θα φύγει, και τον θέλει η Γιουβέντους. Μια κατάσταση win-win σε εξέλιξη; Όπως και να εξελιχθεί η κατάσταση οι σταθερές που […]

Η Γιουβέντους βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, και μαζεύει τις μεγάλες δαπάνες της με μεγαλύτερη του Κριστιάνο, και η Γιουνάιτεντ τον θέλει πίσω στο Ολντ Τράφορντ, αλλά θέλει να δώσει τον Πογκμπά που θα φύγει, και τον θέλει η Γιουβέντους. Μια κατάσταση win-win σε εξέλιξη;

Όπως και να εξελιχθεί η κατάσταση οι σταθερές που υπάρχουν μας λένε ότι:  Ο Πογκμπά, φεύγει, ο Ρονάλντο δεν θα συνεχίσει στην Γιουβέντους, η Γιουνάιτεντ θέλει το Κριστιάνο και η Γιουβέντους θέλει τον Πογκμπά. Τα βάζουμε όλα στο μεταγραφικό μίξερ και περιμένουμε το αποτέλεσμα.

Ο Πολ Πογκμπά πήρε το μήνυμα από τον μάνατζερ του Ραιόλα ότι φεύγει από το Όλντ Τράφορντ, και στην συνέχεια μίλησε με τον Σόλσκιερ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Νησί από το 2016 και μετράει 178 συμμετοχές με απολογισμό 34 γκολ και 35 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά με την συνολική του εικόνα να είναι κατώτερη των προσδοκιών αλλά και των χρημάτων που δαπάνησε η Γιουνάιτεντ. Και δεν ήταν λίγο το χρήμα που έριξαν οι κόκκινοι διάβολοι για τον διεθνή Γάλλο.

Manchester United Take Huge Paul Pogba Transfer Decision Ahead Of January Window

Από την άλλη πλευρά οργιάζουν και όχι άδικα οι φήμες περί επιστροφής του Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα δημοσιεύματα καθημερινά δίνουν και παίρνουν. Ήδη ο μεγάλος χορηγός της ομάδας του Όλντ Τράφορντ θέλει την επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ,  αλλά και ο Ρονάλντο δεν βλέπει άσχημο το σενάριο να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ουσιαστικά ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και γνώρισε την καταξίωση δίπλα στον πνευματικό του πατέρα Σε Άλεξ Φέργκιουσον.

Αλλά αν το δούμε λογικά, είναι μια κίνηση που δίνει και στις δύο ομάδες αυτό που θέλουν και το κυριότερο δεν υπάρχουν ΧΑΜΕΝΟΙ σε αυτήν την ανταλλαγή, που φυσικά από την πλευρά της Αγγλικής ομάδας θα απαιτηθούν και χρήματα. Αλλά κανένα πρόβλημα.

Η Chevrolet πληρώνει τα πακέτα

Η ιδέα δείχνει λογική για τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Independent», Μιγκέλ Ντιλέινι

«Η Γιουβέντους θα ενδιαφερόταν για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή. Δεν είναι απίθανο. Η Γιουβέντους προσπάθησε να παίξει ένα πιο ισορροπημένο ποδόσφαιρο με τον Σάρι στον πάγκο της, τώρα το κάνει με τον Πίρλο, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχει ο Ρονάλντο.

Με τον τρόπο που παίζει ο Ρονάλντο δεν ταιριάζει στην πιο συλλογική ποδοσφαιρική προσέγγιση που έχουν στο μυαλό τους από εδώ και πέρα οι Τορινέζοι»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ