Στο πρωτάθλημα πετάει η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Ακόμα μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί της Βαλένθια με τον καυτό Σουάρες να συνεχίζει να πυροβολεί ακατάπαυστα. Μόνη πρώτη, άνετη με +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης και με αγώνα λιγότερο. Ποιος να σταματήσει την ταξιαρχία του Σιμεόνε; […]

Στο πρωτάθλημα πετάει η ομάδα του Σιμεόνε και είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο. Ακόμα μια νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί της Βαλένθια με τον καυτό Σουάρες να συνεχίζει να πυροβολεί ακατάπαυστα. Μόνη πρώτη, άνετη με +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης και με αγώνα λιγότερο. Ποιος να σταματήσει την ταξιαρχία του Σιμεόνε;

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να έσπασε το αήττητο για 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της La Liga, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης από την Ρεάλ αλλά επέστρεψε άμεσα στις νίκες και ξεκίνησε να χτίζει νέο αήττητο. Σήμερα έκανε την έβδομη σερί νίκη της και παραμένει πρώτη και το μεγάλο αφεντικό του φετινού τίτλου!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3 – 1

Ο Λουις Σουάρες έκανε τα 34α γενέθλια του στο γήπεδο, αλλά κέρασε τους φίλους της ομάδας ένα γκολ και συνεχίζει να την οδηγεί στην κατάκτηση της Λα Λίγκα. 12 γκολ σε 15 αγώνες πρωταθλήματος, και έγινε μόλις ο 8ος παίκτης στην ιστορία της που καταφέρνει να πετύχει 12+ γκολ σε αυτόν τον αριθμό των αγώνων.

Η εκπληκτική Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Βαλένθια, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς και διατήρησε τη διαφορά των επτά και δέκα βαθμών από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα έχοντας και ματς λιγότερο.

https://twitter.com/EnElVar/status/1353457367518744578

Το σκορ στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο|” άνοιξε με εντυπωσιακό τρόπο στο 11′ για την Βαλένθια, με τον Ούρος Ράτσιτς να επιχειρεί ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και να καρφώνει τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Όμπλακ που δεν μπορούσε να αντιδράσει (0-1).

Ωστόσο, η “Ατλέτικο” δεν πανικοβλήθηκε, έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση στο 23′ με τον Ζοάο Φέλιξ (προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λεμάρ) και λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έφτασε στην ανατροπή. Αυτή ήρθε στο 54′, με τον Φέλιξ να κάνει ατομική ενέργεια και να τροφοδοτεί τον Λουίς Σουάρες που με εκπληκτικό δεξί πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 2-1 και υπέγραψε την ανατροπή για τους πρωτευουσιάνους την ημέρα των 34ων γενεθλίων του.

Η στιγμή που το ματς έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων, αυτή ήρθε στο 72′, με τον Γιορέντε να σερβίρει μαγική ασίστ και τον Λεμάρ να γράφει το τελικό 3-1 με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βαλένθια

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ