Η Μίλαν απλά δεν κατέβηκε στο γήπεδο σήμερα. Η Σπέτσια ντύθηκε Μίλαν και έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και κέρδισε απολύτως δίκαια την ομάδα του Πιόλι. Κακή εμφάνιση και τώρα αν ή Ίντερ κερδίσει την Λάτσιο θα βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή με τις ομάδες να έχουν τους ίδιους αγώνες. Πάλι καλά που έχασε […]

Η Μίλαν απλά δεν κατέβηκε στο γήπεδο σήμερα. Η Σπέτσια ντύθηκε Μίλαν και έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και κέρδισε απολύτως δίκαια την ομάδα του Πιόλι. Κακή εμφάνιση και τώρα αν ή Ίντερ κερδίσει την Λάτσιο θα βρεθεί για πρώτη φορά στην κορυφή με τις ομάδες να έχουν τους ίδιους αγώνες. Πάλι καλά που έχασε και η ανεβασμένη τελευταία Γιουβέντους.

Εικόνα

Σπέτσια – Μίλαν 2 – 0

Τόσο κακή Μίλαν είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε. Τουλάχιστον όχι σε αυτήν την αγωνιστική περίοδο. Μακάρι για την ομάδα του Ζλαταν να είναι μια κακή και μόνο παρένθεση, γιατί πλέον το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία, και τα λάθη πληρώνονται πολύ ακριβά.

Το γεγονός ότι στο τέλος του ημιχρόνου η στατιστική κατέγραψε ότι για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2019 οι ροσονέρι δεν είχαν σουτ προς την αντίπαλη εστία, τα έλεγε όλα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε προβλήματα από το πρέσινγκ των γηπεδούχων, δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι της και βασικά δεν είχε και κάποια καθαρή ευκαιρία, πέρα από δύο κεφαλιές σε στημένες φάσεις.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το γεγονός ότι δεν ήταν πίσω στο σκορ οι Μιλανέζοι το όφειλαν στον Ντοναρούμα, ο οποίος στο 14′ έκανε… miracolo στο σουτ του Σαπονάρα από κοντινή απόσταση, κρατώντας το 0-0. Αυτό παρέμεινε ως το 56′, όταν η Σπέτσια, η οποία είχε μπει καλύτερα και στο β’ μέρος, άνοιξε το σκορ με τον Ματζόρε που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την ωραία συνεργασά με Αγουδέλο και Εστεβές (1-0).

Η λογική έλεγε ότι η Μίλαν θα αντιδρούσε αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα στο 67′ ο Μπαστόνι, μετά την πάσα του Εστεβές, να στείλει τη μπάλα στη γωνία του Ντοναρούμα για το 2-0! Ετσι, οι ροσονέρι όχι μόνο έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν τη Γιουβέντους, έστω με ματς περισσότερο, στο -10, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν την 1η θέση το βράδυ της Κυριακής από την Ιντερ, η οποία υποδέχεται τη Λάτσιο!

Οσο για τη Σπέτσια, πήγε στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με εμφανίσεις σαν κι αυτή δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ