Αν έχεις πλούσιο μπαμπά γιατί να μην πάρεις και μια ποδοσφαιρική ομάδα; Ο 22χρονος Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του παλιού ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ, (μπήκατε στο πνεύμα έτσι;) θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Σάντερλαντ. Μένουν τυπικές διαδικασίες από την Λίγκα για να δώσει το πράσινο φως.  Λεφτά υπάρχουν για τον νεαρό και οι […]

Αν έχεις πλούσιο μπαμπά γιατί να μην πάρεις και μια ποδοσφαιρική ομάδα; Ο 22χρονος Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του παλιού ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ, (μπήκατε στο πνεύμα έτσι;) θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Σάντερλαντ. Μένουν τυπικές διαδικασίες από την Λίγκα για να δώσει το πράσινο φως. 

Λεφτά υπάρχουν για τον νεαρό και οι “Μαυρόγατες” προσδοκούν ανάσταση νεκρών, μετά την κακοδιαχείριση και της κακής οικονομικής πολιτικής, των προηγούμενων. Ο 22χρονος Κιρίλ πήγαινε τακτικά στο “Βελοντρόμ” όταν ήταν ο πατέρας του στην Μαρσέιγ και έτσι κόλλησε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου, με την προσωπική περιουσία του να ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σάντερλαντ: Ένας 22χρονος δισεκατομμυριούχος παίρνει τα ηνία της -  Ποδόσφαιρο - SPORT 24

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας είναι μία ανάσα από το να αλλάξει χέρια, με τον Κιρίλ Λουί-Ντρεϊφούς, γιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Μαρσέιγ,Κιρίλ Λουί-Ντρεϊφούς, να ηγείται μίας ομάδας μαζί με τον μικρομέτοχο Ζουάν Σαντορί, και να έρχεται σε οριστική συμφωνία με το πρόεδρο της Σάντερλαντ, Στιούαρτ.

Ωραίος ο Κίριλ, και άντε να δουν άσπρη μέρα οι “Μαυρόγατες”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ