Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ […]

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης από τότε που η ομάδα της Μπουντεσλίγκα τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Με 90 γκολ σε 119 αγώνες ομάδων επιπέδου 1ης κατηγορίας σε Νορβηγία, Αυστρία και Γερμανία, ο Χάαλαντ έχει αποτινάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό ‘φωτοβολίδα’. Τα σωματικά χαρακτηριστικά του είναι τέτοια που θα τα ζήλευε και ο καλύτερος επιθετικός της ιστορίας, η έφεσή του στο σκοράρισμα δεδομένη, η ευστοχία του απαράμιλλη (σε 27 εύστοχα σουτ φέτος στη Bundesliga έχει 15 γκολ και 8 σε 13 του Champions League).

Αυτός ο παίκτης, με αυτό το ταλέντο και αυτές τις προοπτικές, μπορεί να ξεπεράσει σε κόστος μεταγραφής το παγκόσμιο ρεκόρ του Νεϊμάρ των 222.000.000. Μόνο που τα πράγματα είναι πολύ πιο… προσιτά.

Αποτέλεσμα εικόνας για RAIOLA HAALAND

Η μυστική ρήτρα του πονηρού Ραιόλα

Η ύπαρξη ρήτρας διαψευδόταν από την πρώτη στιγμή από την πλευρά του παίκτη και της Ντόρτμουντ, όμως ήταν κοινό μυστικό. Αυτό που έμενε να διευκρινιστεί ήταν οι λεπτομέρειες. Και όλα συντείνουν ότι τίθεται σε ισχύ το καλοκαίρι του 2022 και αφορά 75.000.000.

Αλλά μια ομάδα δείχνει να παίρνει το προβάδισμα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πρόκειται να πολεμήσουν για τον επιθετικό της Ντόρτμουντ Έρλινγκ Χάλαντ τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον, αν και τα οικονομικά τους ζητήματα ενδέχεται να μην της επιτρέψουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφη.

Ένα συνολικό έξοδο της τάξης των 100.000.000 το 2022 για έναν επιθετικό που δείχνει ότι θα εγγυάται τουλάχιστον 40 γκολ τη σεζόν για τα επόμενα 10-12 χρόνια μοιάζει μεγαλύτερη ευκαιρία και από την υπογραφή το καλοκαίρι του Λιονέλ Μέσι ως ελεύθερου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ