Από διπλή γκέλα στο πρωτάθλημα που δύσκολα να μπορέσει να το πάρει από την Ατλέτικο, έχασε και το Σούπερ Καπ αφού την απέκλεισε η Μπιλμπάο και η χρονιά εξελίσσεται καταστροφική για την ομάδα του Ζιντάν. Δεν της πάει η παγωνιά Τίποτα δεν της πήγαινε καλά στην Ρεάλ για τον αγώνα της με την Οσασούνα, αφού […]

Από διπλή γκέλα στο πρωτάθλημα που δύσκολα να μπορέσει να το πάρει από την Ατλέτικο, έχασε και το Σούπερ Καπ αφού την απέκλεισε η Μπιλμπάο και η χρονιά εξελίσσεται καταστροφική για την ομάδα του Ζιντάν.

Δεν της πάει η παγωνιά

Τίποτα δεν της πήγαινε καλά στην Ρεάλ για τον αγώνα της με την Οσασούνα, αφού τελικά ο αγώνας έγινε και της βγήκε ξινός αφού κόλλησε στην ισοπαλία και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς μετά και την γκέλα με την Έλτσε, στην κούρσα τίτλου. Αλλά και στο Σούπερ Καπ αποκλείστηκε από την Μπιλμπάο και επιστρέφει στην Μαδρίτη για χιονοπόλεμο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, στάδιο και υπαίθριες δραστηριότητες

Ρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1 – 2

Όσο τραυματική ήταν η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, άλλο τόσο πανηγυρική ήταν η πρόκριση της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό. Οι Βάσκοι πήραν τα… σκαλπ των Μαδριλένων επικρατώντας 2-1 και εξασφάλισαν μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (17/1) με αντίπαλο την πολυνίκη του θεσμού Μπαρτσελόνα, που έχει 13 τρόπαια στη συλλογή της αντί δύο της Μπιλμπάο (1984, 2015) που έχει άλλες δύο παρουσίες σε τελικό (1983, 2009).

Αντιθέτως, οι Μερένχες που έχουν κατακτήσει 11 τίτλους στη διοργάνωση, απέτυχαν να βρεθούν για 16η και δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τελικό, επιβεβαιώνοντας πως τις τελευταίες εβδομάδες πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο με δύο γκέλες στο πρωτάθλημα από τις μικρομεσαίες Ελτσε και Οσασούνα.  

Ο Ραούλ Γκαρθία άνοιξε το σκορ στο 18’ με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από ωραία κάθετη του Ντάνι Γκαρθία.

Ο ίδιος παίκτης στο 38’ νίκησε τον Κουρτουά από τα έντεκα βήματα, αφού νωρίτερα ο Λούκας Βάθκεθ έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης αρχικά και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ινίγο Μαρτίνεθ.

Η Ρεάλ πίεσε στην επανάληψη για ένα γκολ που θα την έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, με την Αθλέτικ να έχει συνεχώς παθητικό ρόλο.

https://twitter.com/Nii_Champion1/status/1349832842667298818

Έτσι, πήρε αυτό που άξιζε μειώνοντας με τον Μπενζεμά στο 75′ μετά από ασίστ του Κασεμίρο. Ένα λάθος της Ρεάλ λίγο έλειψε να της κοστίσει στο 80′, αλλά ο Κουρτουά νίκησε τον Βίγιαλίμπρε σε τετ α τετ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο Μπενζεμά σκόραρε ξανά αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ και κάπου εκεί το ματς τελείωσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ