Η χρονιά εξελίσσεται για ένα μεγάλο εφιάλτη τόσο για τους φίλους της Τότεναμ, αλλά και για τον Μουρινίο που βλέπει να μην μπορεί να σταθεί στην κούρσα για την κορυφή, αλλά η τετράδα παραμένει ο βασικός στόχος. Κια σήμερα είδαμε ξανά μετά από καιρό μια Τότεναμ όπως στην αρχή της χρονιάς. Άμυνα όπως πρέπει και […]

Η χρονιά εξελίσσεται για ένα μεγάλο εφιάλτη τόσο για τους φίλους της Τότεναμ, αλλά και για τον Μουρινίο που βλέπει να μην μπορεί να σταθεί στην κούρσα για την κορυφή, αλλά η τετράδα παραμένει ο βασικός στόχος. Κια σήμερα είδαμε ξανά μετά από καιρό μια Τότεναμ όπως στην αρχή της χρονιάς. Άμυνα όπως πρέπει και μια επίθεση να πετάει φωτιές. Αλλά το πιο σημαντικό από τον αγώνα ήταν η επιστροφή του παλιού καλού Μπέιλ.

Το σίγουρο είναι το 2021 δεν βλέπουμε την ίδια Τότεναμ όπως αυτή που μας είχε παρουσιάσει ο Μουρίνιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Μετά λες και πάτησε ένα κουμπί και άλλαξαν όλα. Η άμυνα που ήταν το μεγάλο χαρτί του πήγε περίπατο, αλλά και η επίθεση που έκανε “παπάδες¨ με τις οργιακές καταστάσεις την Σο και Κέιν δεν είναι ίδια. Αλλά σήμερα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η εικόνα της.

https://twitter.com/FOOTBALL_D9INE/status/1366030202850058241

Τότεναμ – Μπερνλι 4 – 0

Καταιγιστική οι Λονδρέζοι στο πρώτο ημίχρονο, μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκάρεθ Μπέιλ στην 3η συμμετοχή του στη βασική εντεκάδα στην Πρέμιερ Λιγκ άνοιξε το σκορ μετά την ασίστ του Σον (1-0, 2ο λεπτό). Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου η Τόεναμ διπλασίασε τα γκολ της με το 14ο φετινό του Χάρι Κέιν (2-0, 15ο λεπτό). Στο 31ο λεπτό ήταν η σειρά του Λούκας Μόουρα να χριστεί σκόρερ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ (3-0). Η Τότεναμ κατέβασε το ρυθμό στην επανάληψη σκοράροντας ένα ακόμα γκολ με τον ΓκάρεθΟ Μ Μπέιλ, 3ο γκολ στο πρωτάθλημα για τον Ουαλό (4-0, 55ο λεπτό)..

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ταξίδια για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές καθώς αντιμετωπίζει ομάδες της πρωτεύουσας (Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας, Άρσεναλ), ενώ η Μπέρνλι που παλεύει να κρατηθεί στη κατηγορία υποδέχεται τη Λέστερ που έχασε στην έδρα της από την Άρσεναλ (1-3).

Είχαμε μιλήσει για ένα μεγάλο στοίχημα στην αρχή της χρονιάς με πολλούς αποδέκτες.

Την Τότεναμ που έψαχνε την επιστροφή της στην κορυφή μετά από πολλα πολλα χρόνια, για τον Ζοσέ Μουρίνιο να κάνει την μεγάλη επιστροφή, αλλά και για τον Γκάρεθ Μπέιλ που ήθελε να αποδείξει ότι είναι ακόμα ποδοσφαιριστής ΤΟΠ επιπέδου.

Θα μπορέσουν να το σώσουν;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ