Για ακόμη ένα παιχνίδι, το τρίο των Ντεπάι-Καντεβερέ-Τόκο-Εκαμπί έβγαλε τρελά γούστα και «καθάρισε» με εμφατικό τρόπο μέσα στην Αλιάνζ Ριβιέρα. Μετά την γκέλα από την ισοπαλία με τη Μπρεστ εντός έδρας, βγήκε αντίδραση και καθάρισε την Νις με 4-1. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά πήρε το προβάδισμα λίγο μετά το μισάωρο και με δύο γκολ μέχρι […]

Για ακόμη ένα παιχνίδι, το τρίο των Ντεπάι-Καντεβερέ-Τόκο-Εκαμπί έβγαλε τρελά γούστα και «καθάρισε» με εμφατικό τρόπο μέσα στην Αλιάνζ Ριβιέρα. Μετά την γκέλα από την ισοπαλία με τη Μπρεστ εντός έδρας, βγήκε αντίδραση και καθάρισε την Νις με 4-1.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά πήρε το προβάδισμα λίγο μετά το μισάωρο και με δύο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο. 

Ligue 1: Jason Denayer et Lyon gagnent à Nice et prennent provisoirement la tête (1-4) - Le Soir

Όσον αφορά το ματς, στο 9ο λεπτό ο Μπενίτες έσωσε μετά από σουτ του Ντεπάι ενώ στο 19’ είπε όχι και σε σουτ του Αουάρ και στο 30’ η Λιόν κέρδισε πέναλτι και ο Ντεπάι έκανε το 0-1 από τα 11 μέτρα. Μάλιστα στο 40’ ο Μπανταουί έκανε τραγικό λάθος και ο Καντεβερέ έγραψε το 0-2 ενώ στο 43’ ο Ζουΐρί μετά από σέντρα του Ρόνι Λόπες, μείωσε σε 1-2.

Ωστόσο στην επανάληψη με τους Εκαμπί στο 63’ και Αουάρ στο 73’ κλείδωσε τη νίκη που την φέρνει στην κορυφή με 33.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ