Πέρα από κάθε αμφιβολία διαθέτει τη λάμψη αλλά και την τεχνική για να χαρακτηριστεί ως… ο θηλυκός Κριστιάνο Ρονάλντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αν κάποιος τη γνωρίσει εκτός, ούτε κατά διάνοια δεν πάει ο νους του ότι αυτό το κορίτσι φοράει σορτσάκι, επικαλαμίδες, ποδοσφαιρικά παπούτσια και… τινάζει τα δίχτυα των αντιπάλων της, κλωτσώντας τη «στρογγυλή θεά». […]

Πέρα από κάθε αμφιβολία διαθέτει τη λάμψη αλλά και την τεχνική για να χαρακτηριστεί ως… ο θηλυκός Κριστιάνο Ρονάλντο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αν κάποιος τη γνωρίσει εκτός, ούτε κατά διάνοια δεν πάει ο νους του ότι αυτό το κορίτσι φοράει σορτσάκι, επικαλαμίδες, ποδοσφαιρικά παπούτσια και… τινάζει τα δίχτυα των αντιπάλων της, κλωτσώντας τη «στρογγυλή θεά». Και όμως αυτό κάνει και το κάνει πολύ καλά.

Η πρώην παίκτρια της Έβερτον  θεωρείται η πιο σέξι παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και συνεχίζει να αγωνίζεται στη Βρετανία για την ομάδα των Fylde Ladies. Η παίκτρια από τη Νέα Ζηλανδία αγωνίζεται ως αριστερή μπακ και έχει καταπλήξει με τις επιδόσεις της στα βρετανικά γήπεδα.

Η Λάουρα έχει περισσότερους από 90.000 followers στο Ιnstagram και ποστάρει συνήθως προκλητικές φωτογραφίες παρά αγωνιστικές. Εχει ένα blog γυμναστικής και περνά τον περισσότερο χρόνο της σε αυτήν ενώ έχει αγωνιστεί στην Μπλάκμπερν και την Έβερτον, από την οποία έφυγε πέρσι για προσωπικούς λόγους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ