Το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού παίζει ήδη για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η Ίντερ, αλλά και μια άλλη Ίντερ, αυτή του Μαιάμι να είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της. Ο Αντόνιο Κόντε είναι γνωστό ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Γάλλο διεθνή και τον ήθελε και […]

Το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού παίζει ήδη για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι η Ίντερ, αλλά και μια άλλη Ίντερ, αυτή του Μαιάμι να είναι έτοιμη να κάνει την κίνηση της.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι γνωστό ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον Γάλλο διεθνή και τον ήθελε και την προηγούμενη χρονιά. Τώρα όμως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για την μεγάλη μεταγραφική συμφωνία. Άλλωστε ο Ζιρού θέλει να είναι ενεργός, αλλά έχει και ένα παραπάνω ρόλο, αφού θέλει να δώσει το παρόν στην τελική φάση του EURO.

Chelsea's Olivier Giroud offered exit route as Antonio Conte eyes Inter reunion - Daily Star

Ο Ζιρού θέλει να βρεθεί στην τελική φάση του EURO με την Γαλλία, αλλά όπως είπε και ο Ντεσάμπ με την ελάχιστη συμμετοχή που έχει στην Τσέλσι πολύ δύσκολο να βρει θέση στους “τρικολόρ”. Μια μεταγραφή μπορεί να τον σώσει. Από ομάδες πολλές με την Ίντερ πιο ζεστή από ποτέ!

Ολιβιέ Ζιρού, ένας υποτιμημένος πρωτοκλασάτος σέντερ φορ!

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δήλωσε για το θέμα του Ζιρού:

«Κάνω τις επιλογές που είναι καλύτερες για την Εθνική. Ο Άντονι Μαρσιάλ είναι εξαιρετικός παίκτες, με επιτρέπει να έχουμε… βάθος στην ομάδα.

Σε σύγκριση με τον Ολιβιέ και με βάση την κατάσταση στην ομάδα του, ξέροντας πως πρέπει να είναι σε ρυθμό, είναι δύσκολο να βρει θέση. Δεν είναι πως δεν τον θέλω (σ.σ.Ζιρού), αλλά είναι περίπλοκο θέμα. Θέλει να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει κάνει για την ομάδα»

Πραγματικά πολύ περίεργο που ο Ζιρού συνεχίζει στην Τσέλσι, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, και τις δύο – τρεις σίγουρες μεταγραφές του, που δεν έγιναν ποτέ…γιατί κατά βάθος πιστεύουμε ότι ήθελε να μείνει…και ας μην το λέει ξεκάθαρα. Είσαι ένας Ολιβιέ εσύ!

Olivier Giroud | European soccer players, Soccer players, European soccer

Όπου φύγει-φύγει σκέφτεται ο Ολιβιέ Ζιρού τον Ιανουάριο με τα πράγματα στην Τσέλσι για τον ίδιο να μην είναι και τέλεια. Μάλιστα, Η διακαής επιθυμία φυγής του Γάλλου επιθετικού από την ομάδα του Φρανκ Λαμπάρντ τον φέρνει σε συζητήσεις με πολλές ομάδες, όχι μόνο της Premier League αλλά και της Serie A.

Ο επιθετικός των «μπλε» ίδιος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος, από τον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει με τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο και μάλιστα έχει δηλώσει από την περσινή χρονιά ότι θα ήθελε να φύγει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες των Γάλλων, ο Ζιρού είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με την Ίντερ και περιμένει τον Ιανουάριο για να… μετακομίσει στο Μιλάνο. Ο προπονητής της Ίντερ λοιπόν θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Τσέλσι. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ