Η κορυφή χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που το γνωρίζουν καλά οι νερατζούρι, και κάνουν ξεκίνημα με τον πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή της Ουντινέζε Ροντρίγκο Ντε Πολ. Σημαντική η επιτυχία της Ίντερ αφού τον ποδοσφαιριστή τον διεκδικούσαν αρκετές ομάδες με την Γιουβέντους μάλιστα να είχε βρεθεί αρκετά κοντά. Όπως αναφέρει το «Tuttomercatoweb» η Ίντερ θέλει τον Αργεντινό μέσο […]

Η κορυφή χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που το γνωρίζουν καλά οι νερατζούρι, και κάνουν ξεκίνημα με τον πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή της Ουντινέζε Ροντρίγκο Ντε Πολ. Σημαντική η επιτυχία της Ίντερ αφού τον ποδοσφαιριστή τον διεκδικούσαν αρκετές ομάδες με την Γιουβέντους μάλιστα να είχε βρεθεί αρκετά κοντά.

Όπως αναφέρει το «Tuttomercatoweb» η Ίντερ θέλει τον Αργεντινό μέσο και έκανε πρόταση στην Ουντινέζε να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για 18 μήνες με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς το καλοκαίρι των 25 εκ. ευρώ.

Η ομάδα του Ούντινε, δείχνει έτοιμη να δεχθεί την πρόταση, λαμβάνοντας και έναν παίκτη μέσα στην συμφωνία, επίσης με την μορφή δανεισμού.  

Φέτος ο Ντε Πολ έχει 3 γκολ και 2 ασίστ σε 13 συμμετοχές στην Serie A. 

Ποιος είναι ο Ροντρίγκο Ντε Πολ

Ο Γεννημένος στο Σαραντί της Αργεντινής, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Ράσινγκ κλουμπ, έχοντας δείξει τα διαπιστευτήρια του και ότι πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο και ποιοτικό κεντρικό μέσο.

Η εξαιρετική του παρουσία στην ομάδα της πατρίδας του, τον οδήγησαν στη Βαλένθια, που όμως δεν κατάφερε να δείξει αυτά που μπορούσε και μη καταφέρνοντας ουσιαστικά να προσαρμοστεί ποτέ στις «νυχτερίδες», πήρε την μεταγραφή στην ομάδα, που τον ανέδειξε ουσιαστικά και την οδηγεί τα τελευταία χρόνια, στην Ουντινέζε.

Ο 26χρονος Αργεντινός διαθέτει χαρακτηριστικά τέτοια, που τον καθιστούν ως έναν πάρα πολύ ικανό κεντρικό μέσο, ο οποίος όχι μόνο μπορεί να κάνει τη διαφορά στον άξονα, αλλά ταυτόχρονα να σκοράρει και να μοιράζει με την ίδια ευκολία στους συμπαίκτες του.

Η πορεία του Ροντρίγκο Ντε Πολ στην Ουντινέζε είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε 145 παιχνίδια με την Ιταλική ομάδα, σκοράροντας 24 φορές και μοιράζοντας 23 ασίστ. Με διαφορά αποτελεί τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή της «Ούντινε» 

https://www.youtube.com/watch?v=Iquox79k3_k

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ