Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει να γράφει ιστορία, κάτι που έκανε και στον αγώνα με την Κάλιαρι που πέτυχε δύο γκολ και έτσι έφτασε τα 29 γκολ το 2020 και είναι ο πρώτος σκόρερ στα πέντε μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σαν το παλιό καλό κρασί! Οχτώ γκολ σε πέντε παιχνίδια. […]

Μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις και παράσημα για τον Κριστιάνο Ρονάντο που συνεχίζει να γράφει ιστορία, κάτι που έκανε και στον αγώνα με την Κάλιαρι που πέτυχε δύο γκολ και έτσι έφτασε τα 29 γκολ το 2020 και είναι ο πρώτος σκόρερ στα πέντε μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σαν το παλιό καλό κρασί!

Οχτώ γκολ σε πέντε παιχνίδια. Δύο γκολ σε 43 λεπτά με την Κάλιαρι. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον Κριστιάνο στη Σειρά Α

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους βρήκε δίχτυα και μάλιστα δύο φορές στην αναμέτρηση του Τορίνο με την Κάλιαρι και  έγινε ο πρώτος σκόρερ (29 γκολ) στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέσα στο 2020. Επίσης  έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα πέντε παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο στην Γιουβέντους ότι όταν απουσιάζει ο Ρονάλντο η γκέλα είναι σίγουρη, κάτι που το έχουμε δει σε πολλες περιπτώσεις να συμβαίνει. Αλλά, όταν παίζει ο Κριστιάνο ΣΚΟΡΑΡΕΙ και όταν σκοράρει ΚΕΡΔΙΖΕΙ η Γιουβέντους. Τόσο απλά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Jeep Jeep"

Και έχουμε τα σενάρια ότι η “βέκα σινιόρα” θέλει να τον πουλήσει και διάφορα άλλα που γράφονται το τελευταίο διάστημα. Και έρχεται ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους  Φάμπιο Παρατίτσι για να μας πει το αυτονόητο:

“Ο Κριστιάνο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και δεν θα αποχωρήσει μέχρι τότε και μπορώ να σας διαβεβαιώσω.”

Γιατί μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος στο ρόστερ της Γιούβε;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ