Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε ένδεκα αγωνιστικές αήττητη με 9-2-0 μετά την σημερινή της νίκη επί της μαχητικής Μπέρνί, και έμεινε μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και στο +3 από την Λίβερπουλ. Επιτέλους κορυφή για τους “κόκκινους διαβόλους” και το 2021 συνεχίζουν από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε ένδεκα αγωνιστικές αήττητη με 9-2-0 μετά την σημερινή της νίκη επί της μαχητικής Μπέρνί, και έμεινε μόνη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και στο +3 από την Λίβερπουλ. Επιτέλους κορυφή για τους “κόκκινους διαβόλους” και το 2021 συνεχίζουν από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. 

Επαγγελματική νίκη επί της Μπέρνλι για την ομάδα του Σόλσκιερ.

Εικόνα

Μπέρνλι – Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 – 1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε σημαντική νίκη επί της Μπερνλι (0-1) για την 18η αγωνιστική της Premier League στο Τουρφ Μουρ, έφτασε τους 36 βαθμούς και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Στο +3 από την Λίβερπουλ και έχουν αρχίσει τα πρώτα χαμόγελα τίτλου.

Η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ ήταν μόνο πρώτη μετά τις εορταστικές μέρες του νέου χρόνου ήταν το μακρινό 2013!

Η κορυφή της Premier League παρέμεινε… κόκκινη, αλλά με μόνο μία ομάδα να απολαμβάνει τη μοναξιά της… 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα που στέκονται

Στο 36ο λεπτό Μαγκουάιρ σκόραρε με όμορφη κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 45’ ο Πόουπ έσωσε εντυπωσιακά μετά από νέο σουτ του Μαρσιάλ.

Στο 52’ ο Μαρσιάλ έκανε το γύρισμα στον Καβάνι που πλάσαρε αλλά είδε τον Πόουπ να σώζει και στο 56’ ο κίπερ της Μπέρνλι είπε όχι και σε σουτ του Φερνάντες.

Στο 70ο λεπτό, οι κόκκινοι διάβολοι βρήκαν το γκολ της νίκης. Ο  Ράσφορντ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πογκμπά με απίθανο σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 0-1. Στο 82’ ο Ταρκόβσκι πήρε την μπουκιά από το… στόμα του Μαρσιάλ, ενώ στο 87’ ο Μπεϊγί έβγαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Βίντρα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Ήταν το 4ο ματς μέα στο 2021 για τους «κόκκινους διαβόλους», με απολογισμό 3 νίκες και μία ήττα. Οι δύο για την Premier League (Αστον Βίλα, Μπέρνλι), η άλλη πρόσφατα στο Κύπελλο επί της Γουότφορντ, ενώ η μοναδική της ήττα ήταν αυτή από τη «συμπολίτισσα» Σίτι στον ημιτελικό του League Cup (0-2).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ