Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για την ποδοσφαιρική ταινία «Η μεγάλη απόδραση των 11», αποκαλύπτοντας πως ο Πελέ του είχε σπάσει ένα δάχτυλο! Συμπληρώνονται αισίως 40 ολόκληρα χρόνια από τη θρυλική ταινία, όπου μια ομάδα ποδοσφαίρου αιχμαλώτων στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, αποδράει από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, χάρη σε ένα ποδοσφαιρικό ματς. Βέβαια, στην εν λόγω ταινία […]

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για την ποδοσφαιρική ταινία «Η μεγάλη απόδραση των 11», αποκαλύπτοντας πως ο Πελέ του είχε σπάσει ένα δάχτυλο!

Συμπληρώνονται αισίως 40 ολόκληρα χρόνια από τη θρυλική ταινία, όπου μια ομάδα ποδοσφαίρου αιχμαλώτων στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, αποδράει από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, χάρη σε ένα ποδοσφαιρικό ματς.

Βέβαια, στην εν λόγω ταινία είχαν συμμετάσχει κι άλλοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, πέραν του Πελέ. Οι Μπόμπι Μουρ, Πολ Βαν Χιμστ, Οσβάλντο Αρντίλες αλλά κι άλλοι.

Πρωταγωνιστής της ταινίας ήταν ο Σιλβέστερ Σταλόνε, ο οποίος υποδύονταν τον τερματοφύλακα της ομάδας.

Ο ίδιος μίλησε στο BBC μετά από τόσα χρόνια, αποκαλύπτοντας κάτι φοβερό.

Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως ο Πελέ του είχε σπάσει το δάχτυλο, εκτελώντας ένα πέναλτι.

Ο Σταλόνε είπε: «Ήταν μία από τις πιο ταπεινωτικές στιγμές της ζωής μου. Τι κλωτσιά στον κ..λο ήταν αυτή! Έχω ακόμα σπασμένο δάχτυλο προσπαθώντας να μπλοκάρω ένα πέναλτι του Πελέ».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός. «Σούταρε με κάτι παπούτσια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και η μπάλα έφυγε σαν οβίδα. Ήταν και δύο φορές βαρύτερη, απ’ ότι είναι οι τωρινές μπάλες.

Μου είπε πως θα σουτάρει, αλλά σκέφτηκα «ποδόσφαιρο είναι, τί θα πάθω; Είναι εύκολο». Ήρθε και μου είπε πού θα τη στείλει και πριν καλά καλά κουνηθώ, με πέτυχε η μπάλα.

Την έστειλε εκεί που είχε δείξει πως θα τη στείλει. Το ξαναέκανε και τρύπησε τα δίχτυα σπάζοντας κι ένα παράθυρο εκεί που κάναμε τα γυρίσματα.

«Με δουλεύεις;» του είπα. Τον σεβάστηκα αμέσως!».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πελε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ