Το κλίμα του Ίσκο είναι αβέβαιο στην Ρεάλ και ο Ζιντάν δεν βασίζεται καθόλου σε αυτόν την φετινή χρονιά. Λίγο η κακή αγωνιστική του κατάσταση, λίγο η διαταραγμένες σχέσεις του με τα αποδυτήρια από το καλοκαίρι και οι ελάχιστες εμφανίσεις του με την Βασίλισσα τον έχουν φέρει στην πόρτα της εξόδου. Μεγάλο ενδιαφέρον από την […]

Το κλίμα του Ίσκο είναι αβέβαιο στην Ρεάλ και ο Ζιντάν δεν βασίζεται καθόλου σε αυτόν την φετινή χρονιά. Λίγο η κακή αγωνιστική του κατάσταση, λίγο η διαταραγμένες σχέσεις του με τα αποδυτήρια από το καλοκαίρι και οι ελάχιστες εμφανίσεις του με την Βασίλισσα τον έχουν φέρει στην πόρτα της εξόδου.

Μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Έβερτον με τον Κάρλο Αντσελότι να θέλει τον Ίσκο στο Μέρσεϊσαϊντ. Τα 50 που ζητούσε το καλοκαίρι η Ρεάλ είναι παρελθόν και πλέον η τιμή έχει πέσει στα 20 εκ και τα τα «ζαχαρωτά» εάν δεν μπορέσουν να τον αποκτήσουν με δανεισμό – κάτι που η Ρεάλ δεν θέλει – θα προχωρήσουν για την απόκτηση του. Ένα ποσό στα 15 εκ θα είναι αποδεκτό και από τις δύο πλευρές.

Ο Ίσκο από την πλευρά του νοιώθει ξένο σώμα στην Ρεάλ και για τον παραγκωνισμό του ρίχνει όλη την ευθύνη στον Ζιντάν και αρκετές φορές έχει κάνει δηλώσεις εναντίον του Ζιζού. Από την πλευρά της η Ρεάλ είναι σε μια κατάσταση που θέλει μετρητά και εάν έρθει και η επίσημη πρόταση της Έβερτον είναι δεδομένο ότι θα συναινέσει για την πώληση του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Διπλό καλό για αυτήν αφού δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό και θα γλυτώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ίσκο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Ρεάλ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ