Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ […]

Έρλινγκ Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο νεαρός σταρ της Ντόρτμουντ συνεχίζει καυτός και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ο Χάλαντ είναι ευρέως αναγνωρισμένος ως ο νέος κορυφαίος φορ της Ευρώπης, και ειδικά από τότε που η ομάδα της Μπουντεσλίγκα τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε 10 παιχνίδια 12 γκολ ο απολογισμός του στην φετινή Μπουντεσλίγκα

Η Ντόρτμουντ γνώριζε ότι αν ήθελε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου, έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει. Αν και παραμένουν στην τέταρτη θέση, οι Βεστφαλοί με τη νίκη αυτή μείωσαν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τη Μπάγερν και επανέρχονται στη μάχη του τίτλου.

Haaland double sees Dortmund sink Werner's Leipzig - ronaldo.com

Οι Βεστφαλοί, οι οποίοι κυριάρχησαν απόλυτα στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη με σκορ 3-1, που τους έφερε στην 4η θέση με 28 βαθμούς και τους διατήρησε στο κυνήγι του τίτλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι, ενώ από εκείνον ξεκίνησε το πρώτο γκολ, που πέτυχε ο Σάντσο. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ