Δεν είναι κάτι συνηθισμένο να βλέπουμε γυναίκα προπονητή σε ομάδα ανδρών και πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Αγγλία. Σίγουρα η Έμα Χέις είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αφού ετοιμάζεται να γράψει ιστορία αναλαμβάνοντας της ομάδα Γουίμπλεντον. Η αγγλική ομάδα της Γ’ κατηγορίας Γουίμπλεντον ετοιμάζεται να γράψει ιστορία προσλαμβάνοντας μια γυναίκα για να καθίσει στον […]

Δεν είναι κάτι συνηθισμένο να βλέπουμε γυναίκα προπονητή σε ομάδα ανδρών και πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Αγγλία. Σίγουρα η Έμα Χέις είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αφού ετοιμάζεται να γράψει ιστορία αναλαμβάνοντας της ομάδα Γουίμπλεντον.

Η αγγλική ομάδα της Γ’ κατηγορίας Γουίμπλεντον ετοιμάζεται να γράψει ιστορία προσλαμβάνοντας μια γυναίκα για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Γουίμπλεντον, ομάδα της League One (Γ’ κατηγορία) στην Αγγλία, σκέφτεται να προσλάβει για προπονητή μια γυναίκα.

Ο λόγος για την Έμμα Χέις, η οποία είναι η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας της Τσέλσι.

Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου όπου μια γυναίκα θα αναλάβει χρέη προπονητή σε ανδρική ομάδα.

Η 44χρονη Χέις είναι στη λίστα των ανθρώπων της Γουίμπλεντον, που είναι σε αναζήτηση νέου τεχνικού μετά την απόλυση του Γκλιν Χότζες έπειτα από την ήττα με 2-0 από τη ΜΚ Ντονς.

Η Χέις δεν είναι τυχαία προπονήτρια, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ η Τσέλσι υπό την καθοδήγησή της είναι αήττητη για 33 ματς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ