Μας συνηθίζει σε ευφάνταστους χορευτικούς πανηγυρισμούς μετά τα τέρματα που πετυχαίνει, μα ο Τζέσι Λίνγκαρντ το… απογείωσε! Ο Άγγλος εξτρέμ είπε να δείξει μέρος του ταλέντου του και στον χορό, πέραν του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, τον θαύμασαν όλοι στα αποδυτήρια της Γουέστ Χαμ. Ο Ντέκλαν Ράις ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τον αναγεννημένο παίκτη, […]

Μας συνηθίζει σε ευφάνταστους χορευτικούς πανηγυρισμούς μετά τα τέρματα που πετυχαίνει, μα ο Τζέσι Λίνγκαρντ το… απογείωσε!

Ο Άγγλος εξτρέμ είπε να δείξει μέρος του ταλέντου του και στον χορό, πέραν του ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, τον θαύμασαν όλοι στα αποδυτήρια της Γουέστ Χαμ.

Ο Ντέκλαν Ράις ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media τον αναγεννημένο παίκτη, από την ώρα που πήγε στα «Σφυριά», χορεύοντας στον ρυθμό της ποπ. Θύμισε έντονα… Μάικλ Τζάκσον, υπό τον ήχο του Billie Jean.

Μέχρι και το περίφημο «Moonwalk» κατάφερε να πετύχει ο Λίνγκαρντ, αποδεικνύοντας πως η ψυχολογία του βρίσκεται στα ύψη. Είπε να το δείξει και σε όλους εμάς…

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ