Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για τους κορυφαίους τρεις ποδοσφαιριστές που συνάντησε, ως καλύτερη τριπλέτα! Ο Καταλανός τεχνικός παραδέχτηκε τον Νεϊμάρ, ενόψει της αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Champions League μεταξύ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν (28/4, 22:00). Να θυμίσουμε πως ο Πεπ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 από την Μπαρτσελόνα. Ενώ ο […]

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για τους κορυφαίους τρεις ποδοσφαιριστές που συνάντησε, ως καλύτερη τριπλέτα!

Ο Καταλανός τεχνικός παραδέχτηκε τον Νεϊμάρ, ενόψει της αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Champions League μεταξύ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν (28/4, 22:00).

Να θυμίσουμε πως ο Πεπ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 από την Μπαρτσελόνα. Ενώ ο Βραζιλιάνος άσος έφτασε έναν χρόνο αργότερα. Όμως, υπάρχει εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να συγκαταλέγει τον Νεϊμάρ στην κορυφαία τριπλέτα που είδε ποτέ στην καριέρα του. Η οποία μάλιστα αποτέλεσε και σημείο αναφοράς για τους «μπλαουγκράνα».

Ο Γκουαρδιόλα δήλωσε: «Είμαι σίγουρος πως αν είχε μείνει περισσότερο, θα είχε κατακτήσει δύο ή τρία ακόμη Champions League. Εκείνη η τριπλέτα ήταν ασταμάτητη. Η κορυφαία τριπλέτα που έχω δει ποτέ. (ενν. Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ)
Μετά αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, που δεν ήταν κακή επιλογή».

Συμπλήρωσε επίσης τα εξής, στάζοντας «μέλι»: «Είναι μεγάλη απόλαυση να τον βλέπεις ως θεατής. Του εύχομαι σταθερότητα, δίχως τραυματισμούς. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του, διότι βοήθησε να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο».

Δείτε σε βίντεο τις… κορυφαίες στιγμές της τριπλέτας «MSN»:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ