Αν και η Λεβερκούζεν έκανε ποδαρικό με το αριστερό στον αγώνα της στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ εναντίον της Άιντραχτ και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, ο ποδοσφαιριστής της Αμίρι μας χάρισε μια μοναδική στιγμή με το γκολ που πέτυχε που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό.  Το 2002 που προσπαθεί να ξεχάσει ο Νίκος […]

Αν και η Λεβερκούζεν έκανε ποδαρικό με το αριστερό στον αγώνα της στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ εναντίον της Άιντραχτ και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, ο ποδοσφαιριστής της Αμίρι μας χάρισε μια μοναδική στιγμή με το γκολ που πέτυχε που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό. 

Το 2002 που προσπαθεί να ξεχάσει ο Νίκος Νταμπίζας, ο Ντένις Μπέργκαμπ έκανε την αλησμόνητη μέχρι σήμερα ντρίμπλα, στον αγώνα Νιούκαστλ – Αρσεναλ, στο “St.James Park”.

Το απόγευμα του Σαββάτου (2/1) ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν, Ναντιέμ Αμίρι, μας θύμισε τον μεγάλο Ολλανδό ποδοσφαιριστή, κάνοντας παρόμοια ενέργεια πάνω στον συμπατριώτη του Έρικ Ντουρμ της Άιντραχτ. Στην συνέχεια με ένα άψογο τακουνάκι τελείωσε την φάση και τους έστειλε όλους αδιάβαστους.

Η νέα χρονιά μπήκε με μαγευτικά γκολ, και μακάρι να δούμε πολλά ακόμα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ