Η Γιουβέντους θέλει, ο παίκτης αποδίδει κι είναι κομβικός. Αποτέλεσμα αυτών είναι η διαφαινόμενη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, για ακόμη έναν χρόνο. Ο Αλβάρο Μοράτα επέστρεψε στην «γηραιά κυρία» το περασμένο καλοκαίρι. Ειδικά μετά την έλευση του Σουάρες, ήταν ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο. Πήγε λοιπόν ως δανεικός, στην ομάδα της […]

Η Γιουβέντους θέλει, ο παίκτης αποδίδει κι είναι κομβικός. Αποτέλεσμα αυτών είναι η διαφαινόμενη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Αλβάρο Μοράτα επέστρεψε στην «γηραιά κυρία» το περασμένο καλοκαίρι. Ειδικά μετά την έλευση του Σουάρες, ήταν ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει από την Ατλέτικο.

Πήγε λοιπόν ως δανεικός, στην ομάδα της Ιταλίας. Εκεί, θεώρησε πως ήταν η ιδανική επιλογή για εκείνον, να βρει χρόνο συμμετοχής, αλλά και να προσφέρει ουσιαστικά!

Έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, όμως στην πορεία ο Μοράτα, κάπου το… έχασε. Σχεδόν τρεις μήνες έμεινε στην… ανομβρία, καθώς δυσκολευόταν να βρει δίχτυα στη Serie A.

Απέναντι στη Λάτσιο όμως, τα έκανε όλα! Πέτυχε δύο τέρματα και έβγαλε και μια ασίστ. Με αυτόν τον τρόπο ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Γιουβέντους. Κι έτσι, η «μεγάλη κυρία» έμεινε στο δρόμο, για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρέσει και γι’ αυτό θα μείνει στη Γιουβέντους

Ο Ισπανός παίκτης σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δείχνοντας πως έχει βρει τα πατήματά του. Επίσης, δείχνει πως έχει και αυτοπεποίθηση.

Μάλιστα, έχει κάνει την Ιταλική ομάδα να επιθυμεί αρκετά να τον κρατήσει στις τάξεις της και την επόμενη σεζόν. Μπορεί, η επέκταση του δανεισμού να κοστίσει περίπου 10 εκατ. ευρώ, αλλά τα «κέρδη» είναι περισσότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», η οποία επικαλείται δημοσιεύματα από την Ιταλία, αναφέρεται πως ο Μοράτα έχει κερδίσει τους πάντες.

Και πώς να μην το κάνει, αφού έχει πετύχει σε 31 ματς, 16 γκολ και 11 ασίστ. Έχει κερδίσει και την απόλυτη εμπιστοσύνη του τεχνικού της Γιούβε, Αντρέα Πίρλο.

Επιπλέον, τα προβλήματα που αναμένονται να προκύψουν δε θα είναι πολλά, καθώς και η Γιουβέντους, αλλά και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα «βολευτούν» αν μείνει στο Τορίνο ο Μοράτα.

Άλλωστε, στην Ισπανική ομάδα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί με σιγουριά, πως θα βρει χρόνο συμμετοχής ο παίκτης. Γι’ αυτό, καλύτερα για όλους να μείνει «κάτοικος Τορίνο».

Δεν είναι κι ότι καλύτερο για έναν παίκτη να είναι… ρεζέρβα άλλου (Σουάρες), απ’ το να είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ