Οι δύο μεγάλες δυνάμεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους και Ίντερ παίζουν όλα τους τα «χαρτιά» για να αποκτήσουν το αστέρι της Αταλάντα, Ρόμπιν Γκόσενς. Ένας παίκτης της Αταλάντα είναι το «μήλον της Έριδος» για δύο υπερδυνάμεις του Ιταλικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 26χρονο παίκτη, Ρόμπιν Γκόσενς. Ο παίκτης έχει προσελκύσει […]

Οι δύο μεγάλες δυνάμεις του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους και Ίντερ παίζουν όλα τους τα «χαρτιά» για να αποκτήσουν το αστέρι της Αταλάντα, Ρόμπιν Γκόσενς.

Ένας παίκτης της Αταλάντα είναι το «μήλον της Έριδος» για δύο υπερδυνάμεις του Ιταλικού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 26χρονο παίκτη, Ρόμπιν Γκόσενς.

Ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ίντερ, αλλά και της Γιουβέντους.

Μάλιστα, Ίντερ και Αταλάντα, κοντραρίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (8/3), με νικητές του γηπεδούχους με 1-0, χάρη στο τέρμα του Σκρίνιαρ (54’) που έκρινε και την αναμέτρηση.

Αυτή η νίκη για την Ίντερ ήταν αρκετά σημαντική, καθώς βρίσκεται πλέον στο +6 από τη Μίλαν, που είναι δεύτερη, στο πρωτάθλημα της Serie A.

Η Αταλάντα πάλι, κάνει τις προσπάθειές της για τη «μάχη» της τετράδας, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 49 βαθμούς.

Ιταλικός «εμφύλιος» και στο βάθος η Σίτι… 

Παρόλα αυτά, ο Γκόσενς έχει τραβήξει τα βλέμματα των «μεγάλων». Ο ίδιος βρίσκεται στην Αταλάντα από 2017. Αγωνίζεται σε όλη την αριστερή γραμμή, αμυντικά και επιθετικά. Βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία, ενώ έχει ακόμη και αρκετή ποδοσφαιρική ωριμότητα να αποκτήσει.

Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν έχει προσελκύσει Γιουβέντους και Ίντερ, όπως και την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Μάλιστα, το όνομα του παίκτη, παίζει και αρκετά ψηλά στις μεταγραφικές λίστες, αφού πρόκειται για μια καλή περίπτωση.

Η Γιουβέντους τον έχει περισσότερη… ανάγκη, καθώς στη θέση αυτή έχει μονάχα τον Άλεξ Σάντρο. Και ο Γκόσενς θα κάνει τη διαφορά, αν μετακομίσει εκεί.

Στην Ίντερ πάλι, θα είναι απαραίτητος στον σχηματισμό του Κόντε 3-5-2. Αριστερά θα παίζει ο Γκόσενς, ενώ δεξιά ο Χακίμι. Όμως, το ιδιοκτησιακό μέλλον της ομάδας είναι μετέωρο.

Οι απαιτήσεις της Αταλάντα για τον παίκτη

Η Αταλάντα για να δώσει τη συγκατάθεσή της για τον παίκτη, θέλει περίπου 40 εκατ. ευρώ. Με ένα τέτοιο ποσό θα γινόταν πραγματικότητα η μεταγραφή. Το φλέγον θέμα είναι, το κατά πόσο οι ομάδες κρίνουν πως ο παίκτης αξίζει αυτά τα χρήματα.

Από εκεί θα φανεί, αν θα κάνουν ανάλογες προτάσεις, μπαίνοντας σε διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα.

Αν και μιλάμε για τεράστιους συλλόγους, καθώς και οι Ιταλικές ομάδες, αλλά και η Σίτι είναι ομάδες που έχουν τη δυνατότητα για τέτοιες μεταγραφές.

Τα «φαβορί», αν μπορούμε να θέσουμε αυτόν τον όρο, είναι η «γηραιά κυρία», με τη Σίτι, λόγω της αδυναμίας της Ίντερ δια της οικονομικής αβεβαιότητας.

Σίγουρα όμως, το καλοκαίρι θα είναι αρκετά καυτό για τον Γκόσενς, με μια πραγματική μεταγραφική «μάχη».

Δείτε τον Γκόσενς σε δράση:

https://www.youtube.com/watch?v=xxzJ8xbUqhk

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ