Ο 16χρονος Γιουσουφά Μουκοκό, πρόκειται για ένα εξαίρετο ταλέντο και είναι ο νεαρότερος παίκτης, στην Κ21 της Εθνικής Γερμανίας. Είναι ένα παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μόλις 16 ετών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής ηλικιακά, που καλείται στην ομάδα κάτω των 21 ετών, της Εθνικής Γερμανίας. Ο ίδιος, έχει περάσει και από την Εθνική κάτω των 16 […]

Ο 16χρονος Γιουσουφά Μουκοκό, πρόκειται για ένα εξαίρετο ταλέντο και είναι ο νεαρότερος παίκτης, στην Κ21 της Εθνικής Γερμανίας.

Είναι ένα παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μόλις 16 ετών, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής ηλικιακά, που καλείται στην ομάδα κάτω των 21 ετών, της Εθνικής Γερμανίας.

Ο ίδιος, έχει περάσει και από την Εθνική κάτω των 16 και σε εκείνη κάτω των 20. Επιπλέον κατέχει το ρεκόρ, ως ο νεότερος σκόρερ στην Bundesliga.

Ο Μουκοκό έχει σε 13 ματς, 3 γκολ για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το τελευταίο του τέρμα το πέτυχε το περασμένο Σάββατο, στη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Χέρτα (2-0).

Πλέον, το κεφάλαιο Εθνική Γερμανία ανοίγει γι’ αυτόν, καθώς και η αντρική ομάδα δεν απέχει και πολύ. Ο Μουκοκό αναμένεται να αντιμετωπίσει με την Κ21, τις αντίστοιχες της Ουγγαρίας (24/3), Ολλανδία (27/3) και Ρουμανία (30/3).

Δείτε τον σε δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ