Το Αγγλικό και ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει απίστευτες ιστορίες να πει. Μια πρόσφατη είναι από την ομάδα Μαρίν, με τους ποδοσφαιριστές της να γιορτάζουν στα αποδυτήρια την μεγάλη του πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κύπελλο Αγγλίας. Η διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας είναι μια ευκαιρία για τις ομαδες των χαμηλών κατηγοριών να διεκδικήσουν το όνειρο […]

Το Αγγλικό και ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει απίστευτες ιστορίες να πει. Μια πρόσφατη είναι από την ομάδα Μαρίν, με τους ποδοσφαιριστές της να γιορτάζουν στα αποδυτήρια την μεγάλη του πρόκριση στον τρίτο γύρο του Κύπελλο Αγγλίας.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας είναι μια ευκαιρία για τις ομαδες των χαμηλών κατηγοριών να διεκδικήσουν το όνειρο τους. Και αυτό παλεύει η ερασιτεχνική ομάδα Μαρίν που απέκλεισε μετά από δραματικό αγώνα την Χάβαντ & Γουότερλοβιλ. Με γκολ στα τελειώματα του παιχνιδιού από τον αρχηγό της Νάιαλ Κάμινς. 

Στους προηγούμενους δύο γύρους η Μαρίν είχε καταφέρει να αποκλείσει τις Τσέστερ και Κόλτσεστρ, ομαδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Το παραμύθι της ζει η Marine FC, ομάδα 8ης κατηγορίας στο Νησί, όπου στον 3ο γύρο του FA Cup, θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο της Premier League, Τότεναμ!

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια για να γιορτάσουν την μεγάλη τους πρόκριση, αλλά μετά από λίγη ώρα είδαν τα μπυρόνια τους να τελειώνουν. Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο ο τερματοφύλακας της ομάδας Μπέιλι Πάσαντ, πετάχτηκε όπως ήταν με την εμφάνιση της ομάδας από τον αγώνα στο σούπερ μάρκετ της περιοχής και αγόρασε πολλες μπύρες μπύρες για τους συμπαίχτες του, αλλά και τους φίλους της ομάδας που είχαν μαζευτεί.

Η παρουσία του στους δρόμους με την εμφάνιση της ομάδας και της μπύρες ήταν όλα τα λεφτά.

​Ξεχωριστή ήταν η παρουσία μια φίλης της ομαδας της Μαρίν που είχε βρει θέση πίσω από τον φράκτη ενός κήπου πίνοντας κρασί, και παρακολούθησε τον δραματικό αγώνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ