Ο γιατρός του Ντάβιντε Αστόρι καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ο θάνατος του Ιταλού αμυντικού. Πριν 3 χρόνια, στις 4 Μαρτίου του 2018 έγινε ένα δυσάρεστο συμβάν. Ένα γεγονός που πάγωσε όλον τον ποδοσφαιρικό -και μη- πλανήτη. Το αστέρι της Φιορεντίνα, ο αρχηγός της, Ντάβιντε Αστόρι βρέθηκε νεκρός σε […]

Ο γιατρός του Ντάβιντε Αστόρι καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ο θάνατος του Ιταλού αμυντικού.

Πριν 3 χρόνια, στις 4 Μαρτίου του 2018 έγινε ένα δυσάρεστο συμβάν. Ένα γεγονός που πάγωσε όλον τον ποδοσφαιρικό -και μη- πλανήτη. Το αστέρι της Φιορεντίνα, ο αρχηγός της, Ντάβιντε Αστόρι βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Ούντινε. Ο ίδιος είχε «φύγει» κατά τη διάρκεια της βραδιάς, στον ύπνο του. Όμως, αυτό όλο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Η Ιταλική δικαιοσύνη, σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε! Η ετυμηγορία ήταν δριμύτατη για τον γιατρό. Ένας χρόνος φυλάκιση στον Τζόρτζιο Γκαλάντι. Ο γιατρός από τη Φλωρεντία κατηγορήθηκε για έναν λόγο. Έδωσε δύο πιστοποιητικά καταλληλότητας για τον παίκτη, ενώ είχε διαγνωστεί πρόβλημα καρδιακής αρρυθμίας.

Αν τα δύο αυτά πιστοποιητικά δεν είχαν δοθεί, ο Αστόρι θα είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο. Θα ζούσε κανονικά όμως, με την οικογένειά του! Εν τέλει, είχαμε το δυσάρεστο αυτό γεγονός και πλέον ο γιατρός θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Δεν είναι μονάχα ο ένας χρόνος φυλάκισης με αναστολή. Αλλά καλείται να δώσει και αποζημίωση ύψους 1,09 εκατ. ευρώ! Οι 250.000 είναι για τη σύντροφο του Αστόρι, οι 240.000 για την κόρη του. Και οι 600.000 για τους γονείς και τα αδέλφια του ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, ο δικηγόρος του γιατρού άσκησε έφεση, καθώς έμεινε έκπληκτος με την απόφαση. Η Φιορεντίνα από την πλευρά της, ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ