Πράγματα και θαύματα αναμένεται να δει ο πλανήτης από τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς εκεί αναμένεται να συνεχίσει και ο Μπλέικ Γκρίφιν. Για τους Μπρούκλιν Νετς είναι σίγουρο πως, έχουν στόχο το πρωτάθλημα και μόνο αυτό. Μάλιστα, αφού κατάφεραν να προσθέσουν στη «φαρέτρα» τους και τον Μπλέικ Γκρίφιν, ενδεχομένως να τους γίνει πιο εύκολο το έργο. […]

Πράγματα και θαύματα αναμένεται να δει ο πλανήτης από τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς εκεί αναμένεται να συνεχίσει και ο Μπλέικ Γκρίφιν.

Για τους Μπρούκλιν Νετς είναι σίγουρο πως, έχουν στόχο το πρωτάθλημα και μόνο αυτό. Μάλιστα, αφού κατάφεραν να προσθέσουν στη «φαρέτρα» τους και τον Μπλέικ Γκρίφιν, ενδεχομένως να τους γίνει πιο εύκολο το έργο.

Ο ίδιος έμεινε ελεύθερος από τους Πίστονς και δε δυσκολεύτηκε να βρει ομάδα. Αυτό έλειπε άλλωστε. Μιλάμε για έναν εκπληκτικό παίκτη, που κάνει αρκετά μέσα στο παρκέ.

Σύμφωνα με τον Shams Charania, ο Γκρίφιν αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στην ομάδα του Μπρούκλιν.

Εκεί που βέβαια αναμένεται να γίνει συμπαίκτης με τους Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Τζέιμς Χάρντεν. Και που αναμένεται επίσης να διεκδικήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του.

Δείτε το tweet παρακάτω:

Δείτε τον Γκρίφιν σε… δράση: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ