Δύσκολη αναμένεται να είναι η επόμενη διετία για την Σπέτσια, στην οποία αγωνίζεται ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε. Kαθώς η UEFA της επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια. Aρχής γενομένης από τον προσεχή Ιανουάριο. Ο λόγος είναι ότι ο ιταλικός σύλλογος, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο της πειθαρχικής επιτροπής της παγκόσμιας εδώ κι […]

Δύσκολη αναμένεται να είναι η επόμενη διετία για την Σπέτσια, στην οποία αγωνίζεται ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε. Kαθώς η UEFA της επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια. Aρχής γενομένης από τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο λόγος είναι ότι ο ιταλικός σύλλογος, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο της πειθαρχικής επιτροπής της παγκόσμιας εδώ κι αρκετό διάστημα. Προχώρησε σε παρατυπίες σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών μικρότερων ηλικιών.

Η Σπέτσια βέβαια, αναμένεται να καταθέσει έφεση αλλά δεν συγκεντρώνει κι αρκετές πιθανότητες για να δικαιωθεί. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι «Αετοί» δεν είναι οι πρώτοι που τιμωρούνται με τέτοιου είδους ποινή, καθώς στο παρελθόν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο, είχαν τιμωρηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ