Πλούσια δράση για την 2η αγωνιστική της Serie A. Αταλάντα και Γιουβέντους σημείωαν γκέλες, ενώ η Λάτσιο εντυπωσίασε με 6άρα! Η Έμπολι πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να αποτυγχάνει παταγωδώς στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη φυγή του […]

Πλούσια δράση για την 2η αγωνιστική της Serie A. Αταλάντα και Γιουβέντους σημείωαν γκέλες, ενώ η Λάτσιο εντυπωσίασε με 6άρα!

Η Έμπολι πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική, με την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να αποτυγχάνει παταγωδώς στο πρώτο παιχνίδι της μετά τη φυγή του Ρονάλντο και να μένει χωρίς τρίποντο στη Serie A.

Καταιγιστική Λάτσιο στο «Ολίμπικο», διέσυρε τη Σπέτσια με 6-1 με σούπερ Τσίρο Ιμόμπιλε, κάνοντας καταπληκτική υποδοχή στους φιλάθλους της μετά από 1,5 χρόνο.

Απώλεια βαθμών, αντίθετα, για την Αταλάντα, η οποία μετά το εκτός έδρας τρίποντο. Επί της Τορίνο με γκολ στο 90+’. Εμεινε στο μηδέν εντός έδρας απέναντι στη Μπολόνια και στραβοπάτησε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ