Αρκετά πρόθυμος γενναία μείωση των απολαβών του φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος προτίθεται να γυρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στόχος του είναι να ξαναπαίξει στους αγαπημένους του «κόκκινους διαβόλους», υπογράφοντας κι ένα τελευταίο συμβόλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το ίδιο Μέσο αναφέρει πως ο σούπερ σταρ […]

Αρκετά πρόθυμος γενναία μείωση των απολαβών του φέρεται να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ώστε να επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος προτίθεται να γυρίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στόχος του είναι να ξαναπαίξει στους αγαπημένους του «κόκκινους διαβόλους», υπογράφοντας κι ένα τελευταίο συμβόλαιο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το ίδιο Μέσο αναφέρει πως ο σούπερ σταρ της «μεγάλης κυρίας» σκέφτεται να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι. Αυτό θα συμβεί διότι η σεζόν δεν πήγε όπως θα ήθελε στη Serie A και τη Γιουβέντους.

Ο μισθός του Κριστιάνο Ρονάλντο ανέρχεται στα 31 εκατ. ετησίως. Πόση μείωση θα είναι ικανός να κάνει ο CR7;

«Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, έχει ήδη μιλήσει με τον Ρονάλντο, ο οποίος στο παρελθόν ποτέ πριν δεν είχε εξετάσει τόσο σοβαρά την επιστροφή του στο σύλλογο που άφησε το 2009».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ